Sună peste tot în jurul tău

Acustica Sony SRS-XB13 vă va permite să vă bucurați de un sunet de înaltă calitate care se răspândește în jur. Bazat pe procesorul de difuzie a sunetului, ea a reușit să transmită toate nuanțele audio care îl fac realist. Mic, dar atât de puternic.

Basuri EXTRA BASS™

Sunet de bas incredibil de la tehnologia EXTRA BASS™. Face basul moale și profund, astfel încât să vă puteți cufunda pe deplin în atmosfera jocului dvs. preferat, a piesei de top, a noului succes. Un difuzor full-range cu un radiator pasiv se ocupă de asta.

Foto 2 Sony SRS-XB13

Coloana universala

Difuzor portabil Sony SRS-XB13 te va insoti in orice situatie. Este adaptat pentru călătorii, recreere în aer liber și antrenament în aer liber datorită carcasei impermeabile IP67. Cu o curea, îl poți atașa la un rucsac, îl poți atârna sau îl poți purta confortabil în mână. Nu vă limitați - bucurați-vă de muzică peste tot!

Foto 3-1 Sony SRS-XB13 Foto 3-2 Sony SRS-XB13

16 ore de lucru

Obțineți 16 ore de funcționare continuă. Cu o astfel de coloană, reîncărcarea frecventă este de domeniul trecutului. Urmăriți nivelul de încărcare folosind indicatorul de pe smartphone - nu vă va lăsa să pierdeți începutul sesiunii de recuperare a energiei.

Foto 4 Sony SRS-XB13

modul hands-free

Pentru a efectua apeluri convenabile, Sony SRS-XB13 are un mod hands-free. Acum puteți vorbi confortabil folosind un difuzor portabil. Faceți mai multe lucruri deodată în timp ce vorbiți la telefon!

Foto 5 Sony SRS-XB13
Foto 6 Sony SRS-XB13

Posibilitati maxime

Semnalul transmis prin Bluetooth®4 va permite redarea muzicii fără oprire. Tehnologia Fast Pair5 este concepută pentru asocierea instantanee cu dispozitive. Modelul este echipat cu un port USB Type-C. Formatul de comunicare fără fir face posibilă conectarea aceluiași difuzor, realizând astfel un sistem audio cu drepturi depline.