Organizați cele mai bune petreceri

Acest sistem de sunet monobloc vă va permite să vă bucurați de melodiile preferate în orice colț al casei. În plus, puteți crea o atmosferă de dans de neuitat cu iluminarea difuzoarelor care se sincronizează cu ritmul muzicii venite de la MHC-V13 și puteți controla redarea de pe smartphone. 

Sunet puternic pentru locația dvs 

faceți petrecerile și mai incitante și transformați zilele de naștere, sărbători speciale și petreceri improvizate într-un adevărat festival.

Tweeterele de înaltă performanță și sunetul și basul la distanță lungă datorită tehnologiei JET BASS BOOSTER vă permit să vă bucurați de muzică, indiferent cât de mare este petrecerea. 

Sunet grozav pe tot parcursul petrecerii

MHC-V13 poate produce un sunet impresionant. Alimentat de tweetere de înaltă performanță și de tehnologia JET BASS BOOSTER, muzica ta va fi auzită în întreaga locație, pe măsură ce sunetul bogat și clar iradiază în sus și în afara unității.


Două tweetere de înaltă performanță umplu întregul loc de sunet

Două tweetere de înaltă performanță montate pe partea superioară a panoului frontal al unității extind scena sonoră și măresc nivelul de presiune al sunetului de declanșare în sus pentru a umple întreaga locație. 

Tehnologia JET BASS BOOSTER oferă bas de la distanță

Basul poate fi auzit și simțit clar atât pe ringul de dans, cât și la mare distanță de difuzoare datorită designului restrâns al canalului bass reflex. 

Difuzoare iluminate pentru petreceri vibrante

Iluminarea multicoloră a difuzorului va crea atmosfera unui club de noapte sau a unui concert în aer liber.

Eliberează-ți talentul muzical

Cântați melodiile preferate. MHC-V13 este echipat cu o intrare pentru microfon și, prin urmare, este ideal pentru petreceri karaoke. În plus, puteți conecta o chitară la intrarea microfonului și puteți utiliza sistemul ca amplificator. Puteți utiliza trei moduri: Clean pentru sunet curat, Overdrive pentru chitară și Bass pentru chitară bas. 

Fiestable - Gestionează petrecerea 

Aplicația Fiestable, ușor de utilizat, vă oferă controlul complet asupra MHC-V13. Pentru a utiliza aplicația Fiestable, mai întâi trebuie să descărcați Sony | Centrul de muzică 2. Apoi puteți controla muzica, iluminarea și alte funcții prin simpla atingere a ecranului telefonului sau rostind comenzi vocale.

Lasă-ți prietenii să creeze un playlist de petrecere prin aplicația Fiestable

Folosind aplicația Fiestable și Wi-Fi, oaspeții își pot adăuga melodiile preferate de pe smartphone-urile lor la lista dvs. de redare, astfel încât să nu mai fie nevoie să opriți petrecerea din nou.

Găsiți un invitat demn de superstar cu clasarea Karaoke în aplicația Fiestable 

Organizați o competiție și determinați regele sau regina karaoke-ului la petrecere folosind funcția Karaoke Ranking. Cel care intră în top zece va putea să-și scrie numele și numele melodiei pe
clasament.

Fii regele partidelor

Distribuie pe rețelele sociale starea petrecerii tale cu un singur clic în aplicația Fiestable. Ridică-ți statutul cu fiecare petrecere zgomotoasă pentru a deveni regele recunoscut al petrecerilor.

Controlează fluxul petrecerii fără a întrerupe dansul

În Sony | Music Center, puteți controla muzica și sunetul direct de pe smartphone. Aplicația Fiestable vă permite să controlați culoarea luminii de fundal, să activați efectele DJ și modul karaoke, în timp ce controlul intuitiv prin gesturi vă permite să schimbați setările cu mișcări simple ale mâinii.

Accesați wireless și extindeți-vă petrecerea și mai mult 

Bucurați-vă de sunet surround și iluminare sincronizată. Cu conectivitatea fără fir Party Chain, puteți conecta MHC-V13 la oricare dintre cele 50 de sisteme audio compatibile de mare putere prin Bluetooth®4.5. 

Streaming de calitate prin Bluetooth®

Tehnologia Bluetooth® elimină alte conexiuni fără fir și proceduri complicate de configurare. Conectați-vă prin Bluetooth®4 și mergeți!

Un sistem de difuzoare fără fir cu Party Chain

Conectați până la 50 de sisteme audio Bluetooth® compatibile pentru un sunet mai puternic. În plus, lumina de fundal este, de asemenea, sincronizată cu sunetul. 

Stabiliți o conexiune cu
mai multe dispozitive

Folosind tehnologia Bluetooth®, la MHC-V13 pot fi conectate până la trei smartphone-uri în același timp. Veți putea reda înregistrări audio din bibliotecile muzicale stocate pe orice dispozitiv, astfel încât veți avea la dispoziție o selecție mare de melodii. 

Scufundați-vă în atmosfera de petrecere pentru o lungă perioadă de timp 

Cu MHC-V13, vă puteți bucura întotdeauna de atmosfera de petrecere pentru o lungă perioadă de timp, deoarece acest model are o durată de viață extinsă și este, de asemenea, fiabil în utilizare.

Organizați petreceri oriunde

MHC-V13 are mânere de transport încorporate, astfel încât să puteți muta cu ușurință sistemul din cameră în cameră și chiar să îl luați cu dvs. atunci când vizitați prietenii. 

Pentru petreceri de neuitat

MHC-V13 este construit pentru a rezista o lungă perioadă de timp și este ușor de transportat la orice petrecere, cu o carcasă din plastic dur care protejează dispozitivul din toate părțile și protectoare de colț.