Foto 1 Tefal RK807D34

Elegant și confortabil

Multicooker-ul Tefal RK807D34 este o soluție excelentă pentru cei care doresc să gătească mese sănătoase și să depună un minim de efort pentru el. Designul modern al carcasei se potrivește perfect în interiorul bucătăriei, mânerul ergonomic facilitează mutarea aparatului în alt loc, eliminând pătrunderea aburului de la supapă pe mobilă. Caietul de retete inclus iti va permite diversificarea meniului, oferind optiuni cu recomandari pas cu pas.

44 de programe automate

Reduceți timpul petrecut în bucătărie alegând unul dintre cele 44 de programe automate din meniul multicooker Tefal RK807D34. Există moduri separate pentru gătit cereale sfărâmicioase, pilaf, paste, supe, precum și tocană, prăjire, fierbere lentă etc. Cu funcția de coacere, puteți uita de folosirea unui cuptor clasic, biscuiții ușori, moderat umezi, nici măcar nu necesită impregnare suplimentară.

Foto 2 Tefal RK807D34
Foto 3 Tefal RK807D34

Mâncat sănătos

Cumpărarea unui multicooker este decizia corectă pentru persoanele cărora le pasă de sănătatea lor. Lucrul în modul de abur vă va permite să gătiți legume sau mâncăruri din carne la abur. Doar umpleți vasul cu apă, încărcați mâncarea în coș și activați programul de aburi. Produsele din lapte fermentat de casă sunt un vis devenit realitate. Laptele in combinatie cu aluat si modul Iaurt te va incanta cu iaurt proaspat sau chefir din produse naturale.

Caracteristici suplimentare

Utilizarea unui aragaz lent reduce eforturile de gătit la minimum. Cu funcția de pornire întârziată, puteți uita de oră, puteți încărca cumpărăturile dimineața, selectați un program, activați pornirea întârziată cu până la 9 ore și o cină proaspătă va fi gata când vii acasă de la serviciu. Păstrarea automată la cald timp de 24 de ore nu va permite preparatului să se răcească dacă nu este servit la masă la timp. Utilizați „Reîncălzire” dacă trebuie să reîncălziți alimentele pre-gătite.

Foto 4 Tefal RK807D34
Foto 5 Tefal RK807D34

Tehnologii inovatoare de încălzire

Distribuția uniformă a căldurii și a gătitului pe tot volumul este asigurată de forma sferică patentată a vasului. Grosimea peretelui de 3 mm și acoperirea pereților interiori exclud lipirea. În interior există o scară pentru măsurarea exactă a volumului. Încălzirea prin inducție reduce timpul general de gătit, în timp ce tehnologia Fuzzy Logic ajustează automat timpul și temperatura în funcție de rețetă și greutatea alimentelor.

Meniul intuitiv

Multicookerul Tefal RK807D34 este controlat folosind meniul de pe panoul frontal. Butoanele mari, sfaturile pentru alegerea programelor și opțiunile suplimentare vă permit să vă dați seama de setări fără ajutor extern. Cronometrul va arăta cât timp a mai rămas până la sfârșitul modului de gătit. Întregul panou de control este realizat ca un singur element și nu are goluri, ceea ce simplifică foarte mult întreținerea echipamentelor.

Foto 6 Tefal RK807D34