Functionalitate maxima

Carcasa compactă și multe opțiuni ale ceasului inteligent IMILAB Smart Watch KW66 îl fac o soluție universală pentru cei care decid să achiziționeze un dispozitiv inteligent de acest format. 13 moduri de sport, senzor precis pentru valori vitale, navigare simplă prin meniu, design elegant rezistent la apă – un clasic într-o formă nouă. Opțiunile personalizate pentru un afișaj de 1,28 inchi și 2 curele din care să alegeți (negru și verde) vă permit să schimbați designul carcasei exterioare în fiecare zi.

Foto 1 Ceas inteligent IMILAB KW66
Foto 2 Ceas inteligent IMILAB KW66

Ecran curbat HD

Afișajul din sticlă curbată 3D este raționalizat și de dimensiuni mici, făcându-l o potrivire perfectă chiar și pentru cele mai subțiri încheieturi. În același timp, o suprafață de 1,28" este suficientă pentru o interacțiune confortabilă. Rezoluția HD 240x240 formează o imagine color clară, plăcută ochiului și nu se estompează în zilele însorite. Sticla este foarte rezistentă, nu este supusă zgârieturilor și chips-uri.

Durata lunară a bateriei

O baterie Li-ion de 340 mAh cu un consum inteligent de energie vă va oferi suficientă putere pentru 30 de zile de timp de așteptare și 15 zile de utilizare activă. Accesul la funcționalitatea completă într-o lună este ușor!

Foto 3 Ceas inteligent IMILAB KW66
Foto 4 Ceas inteligent IMILAB KW66

Personalizați-vă fotografiile

Designul personalizat al cadranului IMILAB Smart Watch KW66, pe care îl puteți crea singur, se bazează pe capacitatea de a face orice fotografie ca bază. O astfel de abordare personalizată va oferi tehnicii un aspect elegant și vă va aminti de ceea ce vă este aproape: fotografii cu familie și animale de companie, cele mai bune momente din viață, realizări sportive. În același timp, toți indicatorii sunt clar vizibili pe fundal și nu sunt distorsionați. Biblioteca de fețe de ceas din aplicație vă oferă acces la noi opțiuni de design.

Senzor mărit

În interiorul structurii există un senzor care funcționează în formatul unui biotracker, măsurând indicatorii sistemelor vitale. Suprafața sa crescută și potrivirea de înaltă calitate garantează acuratețea datelor obținute. Puteți alege dintre 13 programe sportive controlate de inimă care funcționează cu diferite tipuri de activitate și cu utilizatori de diferite niveluri de fitness.

Foto 5 Ceas inteligent IMILAB KW66
Foto 6 Ceas inteligent IMILAB KW66

Carcasă rezistentă la apă

Datorită faptului că carcasa IMILAB Smart Watch KW66 este protejată conform standardului IP68, are o rezistență aproape completă la apă și este, de asemenea, perfect izolată de pătrunderea prafului. Modelul poate rezista la scufundare la o adâncime de 1,5 metri și poate fi sub apă timp de aproximativ 30 de minute fără a compromite designul și funcționalitatea. Cea mai bună soluție pentru înotători.

Urmărirea notificărilor

Pe ecran, puteți interacționa cu notificările de pe smartphone, ceea ce face monitorizarea gadgeturilor mult mai ușoară. Nu rata niciun moment important. Sistemul de operare al ceasului funcționează în una dintre cele 7 limbi: engleză (implicit), rusă, franceză, germană, spaniolă, portugheză, arabă.

Foto 7 Ceas inteligent IMILAB KW66