Două cuptoare într-unul

Dual Cook*


Tehnologia Dual Cook vă oferă posibilitatea de a utiliza zonele de gătit de sus și de jos, care pot fi utilizate independent, cu setări diferite de temperatură și timp, sau puteți folosi întreg cuptorul pentru mese mari.

Curățare ușoară a sistemului catalitic

Curățare catalitică


Sistemul de curățare catalitică facilitează menținerea curată a cuptorului. Panoul catalitic de pe peretele din spate al camerei absoarbe vaporii și picăturile de grăsime care apar în timpul gătitului și la temperaturi ridicate reziduurile sunt oxidate și distruse, transformându-se în praf fin care poate fi șters cu o cârpă umedă.

Mai multe feluri de mâncare diferite și feluri de mâncare de volum mare

Camera spatioasa 64 litri

Un cuptor mare, cu o capacitate de 64 de litri, vă permite să gătiți mult mai multe alimente. Poate găzdui cu ușurință articole mari, cum ar fi un curcan de sărbători pentru întreaga familie și are două grătare pentru prepararea unei varietăți de mese.

Economisiți costurile cu energia

O clasă de eficiență energetică

Cuptorul a fost proiectat pentru a oferi o eficiență energetică maximă de clasa A, în ciuda spațiului său mare. Făcând casa dvs. mai eficientă din punct de vedere energetic, vă puteți reduce facturile la electricitate și puteți economisi bani.