REZISTENTA IN ORICE LUPTA

Laptopul TUF Gaming F15 este o platformă de gaming deosebit de fiabilă, care te va ajuta să obții victoria în orice joc. Configurația sa hardware poate include cel mai recent procesor Intel Core și placă grafică GeForce GTX 1650, care garantează o viteză mare și imagini fluide pe un afișaj IPS cu o rată de reîmprospătare de până la 144Hz. În ciuda unui corp mai compact în comparație cu modelele anterioare din serie, TUF Gaming F15 este echipat cu o capacitate crescută a bateriei, ceea ce înseamnă o viață lungă a bateriei. Un sistem eficient de racire cu autocuratare garanteaza stabilitate la sarcini grele, ceea ce, combinat cu durabilitatea extrema care caracterizeaza intreaga serie TUF, face din acest laptop o alegere excelenta pentru gamerii aflati in permanenta miscare.

UN ARSENAL PUTERNIC PENTRU ORICE SARCINA

Configurația de ultimă generație face din TUF Gaming F15 un dispozitiv versatil care este gata să ofere viteză mare într-o gamă largă de aplicații, fie că este vorba de jocuri, streaming sau de altă natură. Procesorul Intel Core este ideal pentru multitasking, iar placa grafică GeForce GTX 1650 este capabilă să ofere rate de cadre ridicate în majoritatea jocurilor populare. SSD de până la 1 TB (configurație maximă) conectat prin magistrala PCIe este folosit pentru a încărca rapid programe. Laptopul are și un slot pentru instalarea unei a doua astfel de unități.

PENTRU VIAȚA ACTIVĂ

TUF Gaming F15 este mai mic și mai ușor decât modelele anterioare din serie, dar are o baterie mai mare de 90Wh. Aceasta oferă o durată lungă de viață a bateriei - până la 12,5 ore de redare video. Greutatea redusă și durata lungă de viață a bateriei fac din acest laptop un dispozitiv cu adevărat mobil.

* Durata de viață a bateriei variază în funcție de configurația specifică.

SECRET SAU AGRESIV

Laptopul este disponibil în două opțiuni de design: gri ascuns și negru agresiv cu accente de roșu strălucitor. Textura celulară a bazei o ajută să stea ferm pe suprafața mesei și se armonizează vizual cu nervurile de rigidizare, realizate sub formă de hexagoane pe tot corpul. Metalul periat de sub încheieturi nu numai că arată bine, dar este și rezistent la pete.

IMPRIMARE DE FINE

Panoul de jos al carcasei are o textura de tip fagure care previne alunecarea pe suprafata mesei. De asemenea, are decupaje care servesc drept găuri de ventilație.

METAL ȘLUIT

Eleganța laptopului este subliniată de liniile subțiri de lustruire pe suprafața metalică a carcasei.

FORTA SERIA TUF

Fiecare laptop TUF este construit pentru a rezista, așa cum au demonstrat testele standardelor militare-industriale.

SECRET SAU AGRESIV

Gri ascuns sau negru agresiv cu dungi roșii.

FIABILITATE STANDARD A ARMATA

La fel ca toate laptopurile din seria TUF Gaming, modelul F15 se caracterizeaza prin fiabilitate si stabilitate maxima. A trecut teste de calitate stricte, inclusiv standardul industrial militar al SUA MIL-STD-810H. Un astfel de dispozitiv poate rezista cu ușurință la toate greutățile unei manipulări nu prea atente de zi cu zi.

REZISTENTA LA IMPACT CRESTE

În conformitate cu termenii standardului MIL-STD-810H, fiecare dispozitiv este testat într-un test de cădere de la o înălțime mică. Aceste teste de durabilitate asigură că seria TUF Gaming nu este deteriorată de șocuri și șocuri în timpul transportului și utilizării de zi cu zi. Îl poți purta în siguranță în rucsac oriunde ai merge.

VEZI MAI MULT

TUF Gaming F15 este disponibil cu un ecran IPS cu rată de reîmprospătare de 144 Hz, perfect pentru jocurile pe computer cu ritm rapid. Când este conectat la un monitor extern prin USB 3.2 Gen2 Type-C, modul DisplayPort 1.4 acceptă o rată de reîmprospătare de 120 Hz, rezoluție de până la 4K și tehnologia de sincronizare adaptivă G-Sync pentru a elimina ruperea enervantă a cadrelor. Un alt monitor sau televizor poate fi conectat prin interfața HDMI 2.0b - vă permite să afișați o imagine 4K cu o rată de reîmprospătare de până la 60 Hz.

OPTIMIZAT PENTRU JOCURI

Cu un aspect similar cu tastaturile externe convenționale, iluminare de fundal color personalizabilă, o combinație WSAD dedicată, tastatura TUF Gaming F15 este optimizată special pentru jocuri. Tehnologia Overstroke oferă un răspuns mai rapid al tastei, care este util în special pentru controlul rapid în scenele dinamice. Fidelă spiritului seriei TUF, tastatura se mândrește, de asemenea, cu o durabilitate excepțională, cu peste 20 de milioane de apăsări de taste.

SUNET SPATIAL INCREDIBIL

Sistemul audio incorporat al laptopului este format din doua difuzoare optimizate, al caror sunet depaseste modelele anterioare in ceea ce priveste volumul maxim si bogatia basului. Tehnologia sa DTS:X Ultra creează sunet surround virtual pe 7.1 canale atunci când utilizați căști stereo convenționale. Există moduri prestabilite optimizate pentru jocuri de diferite genuri, muzică și filme, precum și un egalizator încorporat pentru reglarea suplimentară a sunetului.

PENTRU SERVICIU LUNG

Cu un sistem complet de răcire, fiecare laptop din seria TUF Gaming va putea menține performanțe ridicate pentru o durată lungă de viață. Folosește trei radiatoare și mai multe conducte de căldură, iar tehnologia de autocurățare previne acumularea de praf. Sistemul de răcire poate funcționa în mai multe moduri concepute pentru diferite scenarii de utilizare a unui laptop și diferă unul de celălalt în ceea ce privește performanța și zgomotul.

ACCES UȘOR LA COMPONENTE

Acest laptop acceptă upgrade de memorie și stocare. Pentru a le accesa, trebuie doar să scoateți panoul de jos cu o șurubelniță obișnuită. Acest proces este facilitat de faptul că unul dintre colțurile panoului este fixat cu un șurub special cu arc și se ridică atunci când este deșurubat. Docul pentru hard disk nu este disponibil pe modelele cu o baterie de 90Wh.

MODUL FĂRĂ FĂRĂ WI-FI 6

Acest laptop este echipat cu modul wireless Intel Wi-Fi 6 (802.11ax), care oferă o conexiune de mare viteză cu întârziere minimă, ceea ce este atât de important pentru jocurile online. În plus, Wi-Fi 6 este mai eficient decât Wi-Fi 5 în rețelele ocupate.

SET COMPLET DE INTERFEȚE

Laptopul oferă un număr mare de interfețe pentru conectarea a tot felul de periferice, inclusiv două porturi USB 3.2 Type-A de mare viteză și un USB 2.0 Type-A. Pentru a scoate o imagine pe un monitor extern cu tehnologia G-Sync, puteți utiliza portul USB 3.2 Gen2 Type-C care acceptă modul DisplayPort 1.4. De asemenea, laptopul dispune de o interfață Bluetooth pentru conectarea fără fir a șoarecilor, căștilor și altor dispozitive compatibile.