Marshall
STANMORE II BLUETOOTH

Sistemul de boxe STANMORE ll este o
bogată moștenire a mărcii Marshall.


Sunet înconjurător ca viața în sine

Difuzorul Acton II este capabil să producă un sunet bine echilibrat și puternic, dar chiar și în medii de cameră veți aprecia potențialul acestuia. Acest difuzor dinamic mic este echipat cu trei amplificatoare de clasă D dedicate care conduc sunetul către tweetere duale și un subwoofer. Dulapul din lemn oferă un sunet moale și natural, în timp ce portul reflex bas umple basul cu o adâncime și mai mare.

CONEXIUNE FĂRĂ FĂRĂ VIA BLUETOOTH 5.0



Bucură-te de libertatea de mișcare - mută-te acasă și ascultă muzică fără întrerupere cu tehnologia Bluetooth 5.0. Oferă un sunet de calitate superioară atunci când este conectat fără fir pe o rază de 10 metri (30 picioare). Utilizați smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. compatibil Bluetooth ca sursă de sunet.



PERSONALIZARE SONORĂ

Sunet ajustat pentru a se potrivi nevoilor individuale. Pentru un sunet care umple perfect spațiul în care vă aflați, puteți folosi aplicația Marshall Bluetooth sau comenzile analogice din partea superioară a difuzorului. Reglarea volumului, precum și a frecvențelor înalte și joase, este posibilă atât cu ajutorul butoanelor din alamă, cât și prin intermediul aplicației Bluetooth Marshall cu un egalizator încorporat, dacă vă aflați brusc departe de difuzor.


DESIGN CULTURAL MARSHALL

Acest difuzor are un cadru robust din lemn, cu atingeri clasice ale semnăturii Marshall - vinil texturat, față din plasă neagră și gri și logo-ul iconic Marshall. Rama frontală prezintă o placă de alamă gravată cu data creării din 1962, care ne amintește de bogatul patrimoniu al mărcii, care le-a oferit iubitorilor de muzică un sunet de calitate de peste 50 de ani. Veți dori ca toată lumea să vadă acest difuzor.


CONEXIUNE PRIN CABLU

Difuzorul vă permite să conectați o sursă de sunet nu numai utilizând tehnologia fără fir Bluetooth 5.0. Pentru a asculta dispozitive precum un platan rotativ sau un casetofon, puteți utiliza clasica conexiune analogică printr-o mufă standard de 3,5 mm. Cablul se vinde separat.


POSIBILITATEA CONEXIUNII MULTIPLE SURSE

Acest difuzor acceptă mai multe dispozitive Bluetooth simultan cu posibilitatea de a comuta între ele. Acum tu și prietenul tău puteți alterna între redarea muzicii preferate.


APP MARSHALL BLUETOOTH

Pe lângă butoanele analogice, personalizarea sunetului și controlul coloanei sonore este posibilă și cu ajutorul aplicației mobile Marshall Bluetooth. Folosiți aplicația pentru a selecta presetările EQ optime, comutați între modurile stereo sau reverb și reglați intensitatea indicatorilor LED de pe panoul superior. În plus, puteți trezi difuzorul sau îl puteți pune în standby în câteva secunde.