Poza este una la un milion

Cu 8 milioane de pixeli, LG NanoCell True 4K oferă imagini mai clare și mai detaliate decât un televizor HD convențional. Cu acest televizor, rezoluția 4K este completată de tehnologia NanoCell, permițându-vă să vă bucurați de o calitate a imaginii 4K care depășește standardele internaționale.

Foto 1 LG OLED

Limpede ca cristal in fiecare nuanta

LG NanoCell folosește o nanotehnologie unică pentru a filtra și a îmbunătăți calitatea culorii prin eliminarea nuanțelor nedorite care apar în semnalul RGB. Datorită acestui lucru, vedeți doar culori pure și precise pe ecran. Drept urmare, vă puteți bucura de imagini mai bogate și mai realiste.

Foto 2 LG OLED

Nano Cinema

Culorile pure și un ecran creat folosind cea mai recentă tehnologie îți vor transforma casa într-un adevărat cinematograf. Tehnologiile HDR și Dolby îmbunătățite, precum și un nou mod film, vă vor oferi o experiență de film reală.

Foto 3 LG OLED

Nano Gaming

De la peșteri întunecate până la cele mai strălucitoare lumi, LG NanoCell aduce culori și culori noi jocurilor tale. Tehnologia de joc în cloud și corecția automată a calității imaginii oferă o experiență de joc cu adevărat captivantă.

Foto 5 LG OLED

Un loc pentru a viziona conținutul tău preferat

Acces la Apple TV, Netflix și LG Cahnnels. Răsfoiți cele mai recente filme, emisiuni TV, documentare și sporturi live, toate într-un singur loc.

Foto 6 LG OLED
Foto 7 LG OLED

Am dat viață viziunii regizorului

FILMMAKER MODE™ dezactivează netezirea mișcării, menținând în același timp raportul de aspect original, reproducerea culorilor și rata de cadre. Acest mod surprinde cu precizie viziunea originală a regizorului, astfel încât să vedeți filmul exact așa cum a fost intenționat.

Quad-core 4K

Procesorul elimină zgomotul din video, creează culori mai vibrante și îmbunătățește contrastul. Imaginile cu rezoluție scăzută sunt scalate și recreate mai aproape de calitatea 4K.

Foto 8 LG OLED
Foto 9 LG OLED

Toată gama de impresii

Tehnologia de gamă dinamică HDR 10 Pro de la LG ajustează luminozitatea, îmbunătățește reproducerea culorilor și scoate în evidență cele mai fine detalii pentru a aduce o claritate reală oricărei imagini și pentru a îmbunătăți conținutul HDR convențional. Acum toate filmele și serialele tale preferate vor fi mai strălucitoare din primul până în ultimul minut.

ThinQ AI

LG ThinQ este conceput pentru a vă ajuta să profitați la maximum de televizorul dvs. Puteți alege tehnologia preferată de asistent vocal și puteți controla televizorul cu vocea folosind noul ecran de pornire pentru și mai mult confort și control.

Foto 10 LG OLED