Haylou RT LS05S

Ceas inteligent

Tu definești cine ești

Înlocuirea cadranului online | Monitorizarea ritmului cardiac
12 moduri sportive | Durată de viață a bateriei de 20 de zile

Ceas inteligent Haylou RT LS05S

Haylou RT LS05S este un smartwatch cu un ecran excelent și o autonomie mare a bateriei la un preț mic. Vânzările încep în martie 2021.

Carcasa ceasului Haylou RT LS05S este curbată după forma încheieturii și, prin urmare, ceasul se potrivește în mod neașteptat pe încheietura mâinii. Cureaua din silicon respirabilă este, de asemenea, confortabilă pentru antrenamente și purtarea de zi cu zi.

Haylou RT LS05S are un ecran rotund de 1,28" 240x240px cu unghiuri excelente de vizualizare. Puteți schimba rapid cadranele ceasului din aplicație, alegând-o pe cea potrivită în acest moment. În aplicație apar în mod regulat fețe noi.

Ceasul are 12 încorporate. moduri sportive pentru a vă ajuta să vă faceți antrenamentele mai eficiente.Puteți primi notificări și mementouri de pe smartphone-ul dvs. Ceasul se conectează la telefon prin Bluetooth 5.0.

Ceasul are o autonomie mare a bateriei. Pot funcționa până la 20 de zile cu o singură încărcare în modul economic și până la 15 zile cu o singură încărcare în modul de monitorizare a ritmului cardiac 24/7. Ceasul este protejat de praf și apă conform standardului IP68.

Design curbat pentru comoditate

Purtare mai confortabilă

Online Dial
Replacement

Mai multe opțiuni variabile

Durată de viață a bateriei de 20 de zile

Companie mult mai lungă

12 moduri
sportive

Mai mult sport profesionist

Monitorizarea ritmului cardiac 24 de ore

Mai multă grijă

IP68 rezistent la praf
și la apă

Exercițiu mai liber

Design Curve care se potrivește la încheietura mâinii

Mai confortabil și mai elegant

Designul curbat se potrivește perfect structurii încheieturii mâinii. Este foarte confortabil și elegant să porți noul Haylou RT LS05S cu o curea din silicon respirabilă rezistentă la transpirație și praf. Ecranul color HD de 1,28 inchi afișează detalii clare din orice unghi.

Design curbat potrivit pentru încheietura mâinii

Ecran
mare TFT de 1,28 inchi

Curea din nano silicon

Înlocuire cadran online

Eu definesc cine sunt

Schimbați stilul cadranului în funcție de dispoziție și poartă un stil la modă, sportiv, drăguț, formal. Reînnoiește-ți în fiecare zi și arată-ți stilul. Fiecare zi este proaspătă cu Haylou RT LS05S!

* Folosiți Haylou Fun APP pentru a schimba cadranul, iar stilurile de cadran sunt actualizate continuu.

Diverse moduri sportive

Practic și cuprinzător

Haylou RT LS05S acceptă 12 moduri de sport, înțelegând toate sporturile pe care le iubești. Vizualizează datele de exerciții în timp real la ridicarea mâinii, ține evidența stării tale fizice în orice moment și fii martor la fiecare progres.

Outdoor running

Indoor
running

Fast walking

Cycling

Climbing

Spinning

Yoga

Free training

Gyms

Basketball

Football

Rowing

Durată de viață a bateriei

Consum redus

Ați uitat să-l încărcați? Fără griji. O singură încărcare vă oferă două săptămâni de viață de lungă durată a bateriei, astfel încât aveți suficientă cantitate pentru antrenament și navetă.

20 Zile

Funcționarea lungă a bateriei


Opriți conexiunea Bluetooth, dezactivați monitorizarea ritmului cardiac și alte funcții.

15 Zile

Mod de monitorizare a ritmului cardiac 24 ore


Activați monitorizarea ritmului cardiac, faceți exerciții de două ori pe săptămână, alergați timp de 30 de minute de fiecare dată.

Scop mic în fiecare zi

Păstrați-vă sănătos și împrospătat

Senzorul de mișcare precis surprinde cu exactitate fiecare stare de exercițiu, pașii zilnici, distanța de exercițiu, consumul de calorii și alte obiective, făcându-vă să vă simțiți mai încrezător și mai sănătos!

Companie atentă toată ziua

Administrator de sănătate la încheietura mâinii

Haylou RT LS05S vă poate reflecta starea fizică mai precis și vă poate oferi o îngrijire meticuloasă pe tot parcursul zilei cu senzorul de ritm cardiac de nouă generație.

Monitorizarea ritmului cardiac 24 de ore

Monitorizați ritmul cardiac timp de 24 de ore, permițându-vă să detectați fiecare schimbare mică a corpului dumneavoastră. Salvare automată a curbei ritmului cardiac pentru o săptămână. Detaliile de sănătate zilnice la îndemână.

Auto sleep Monitorizare automată a somnului

Auto recunoaște starea ta de somn, înregistrează timpul și stadiul somnului, cuantifică detaliile despre somn și te ajută să dezvolți obiceiuri de somn mai sănătoase.

*Datele și rezultatele monitorizării sunt doar pentru referință, nu pentru diagnostic și tratament.

Sedentary reminder

Încurajează-te să reducă starea de sedentarism, să te ridici și să te relaxezi sau să-ți întinzi talia pentru a-ți menține mintea și corpul în cea mai bună stare.

IP68 rezistent la praf și la apă

Exercițiu mai liber

Haylou RT LS05S este rezistent la praf și la apă IP68. Faceți față eficient cu transpirația sau dușurile și satisfaceți nevoile zilnice, făcând din stropii de apă cel mai bun partener de joacă pentru sport și viață.

* Poate satisface nevoile zilnice de impermeabilitate de transpirație, ploaie, spălare etc. Nu acceptă surfing, saună și scufundări. După pulverizare, vă rugăm să ștergeți petele de apă înainte de a utiliza ceasul pentru a menține durata de viață a ceasului.

Mai multe funcții

Message reminder

Sincronizați mesajele de împingere a telefonului mobil și acceptați mementourile pentru apelurile, mesajele, e-mailurile și aplicațiile sociale primite.

Music control

Conectați telefonul mobil, utilizați ceasul pentru a controla redarea muzicii, întrerupeți, schimbați cântecul etc.

Caută telefon

Apelați telefonul cu o singură tastă, iar telefonul răspunde cu un ton prompt, ajutându-vă să găsiți rapid telefonul.

Prognoza meteo

Sincronizați prognoza meteo pe telefonul mobil. Verificați vremea în ultimele trei zile.

Antrenamentul respirației

Urmați ritmul ceasului pentru a regla respirația, eliberați presiunea și reglați starea în timp.

Photo