Redmi Note 10S

Redmi Note 10S

Recent, au început vânzările unui nou smartphone de la Xiaomi Redmi Note 10S cu încărcător, cablu, husă de protecție și ejector de cartelă SIM. Îi va atrage pe cei cărora le place să joace jocuri pe mobil și să facă fotografii cu diferite efecte. Spre deosebire de predecesorul său, smartphone-ul este echipat cu un modul NFC încorporat, Bluetooth 5.0 și Internet mobil 4G.

Proiecta

Noul smartphone a primit o carcasă din plastic lucioasă cu o unitate de cameră actualizată din spate. În exterior, arată ca Redmi Note 10. Are o mufă pentru căști cu fir, un microfon cu anulare a zgomotului și un port în infraroșu. În partea stângă există o tavă pentru 2 carduri nano SIM și 1 microSD, în partea dreaptă este un buton de pornire cu scaner de amprente încorporat și control dublu al volumului. Smartphone-ul cântărește 178,8 g și are o grosime de 8,29 mm și vine în culorile alb, gri și albastru.

Redmi Note 10S
Redmi Note 10S
Redmi Note 10S

Afişa

Ecran de 6,43 inchi cu Corning Gorilla Glass 5 cu DC Dimming. În raport cu cadrul, afișajul ocupă 84% din dimensiunea smartphone-ului. Acoperirea previne șocul, iar o nouă caracteristică reduce pâlpâirea ecranului, ceea ce vă poate obosi ochii și vă poate afecta vederea. Acest model are un ecran Super AMOLED FHD cu diode organice emițătoare de lumină și o matrice activă. Este produs de Samsung. Ecranul cu tehnologie AMOLED se caracterizează prin contrast ridicat, adâncimea neagră și rata de cadre. Afișează clar o imagine statică și o imagine dinamică. AMOLED vă permite să faceți ecrane mai subțiri și mai eficiente din punct de vedere energetic.

Control automat al luminozității

Redmi Note 10S oferă imagini clare și clare chiar și în timpul zilei datorită luminozității afișajului de 700 de niți. Senzorii încorporați reglează luminozitatea ecranului în funcție de mediu.

CPU

Performanța smartphone-ului s-a dovedit a fi medie între Note 10 și Note 10 Pro. Acest model are un procesor Helio G95 de la MediaTek, care este comparat cu Snapdragon 732G. Este fabricat folosind tehnologia 12nm cu 2 nuclee Cortex-A76 și 6 nuclee Cortex-A55. Chipsetul cu procesor video Mali-G76 procesează rapid un flux mare de informații, inclusiv videoclipuri 4K și imagini de înaltă calitate realizate de o cameră cu mai multe module. Helio G95 este numit cel mai puternic procesor de gaming lansat de MediaTek. Puteți juca diverse arcade, jocuri de aventură și RPG-uri cu un complot dinamic de „severitate” medie. RPG-urile din lume deschisă, cum ar fi Genshin Impact, îngheață

Redmi Note 10S

Memorie

Redmi Note 10S cu o memorie RAM medie de 6 GB, dar este realizat folosind tehnologia LPDDR4X. Comparativ cu versiunile anterioare, RAM economisește mai bine energia bateriei, consumând cu 10-20% mai puțină energie.

autonomie

Bateria de 5000 mAh acceptă încărcare rapidă de 33 W, care încarcă bateria în 75 de minute. Cu utilizare normală, se va epuiza în 2 zile.

Redmi Note 10S

Foto și video

Un smartphone cu o cameră frontală de 13 MP și o cameră cvadruplă pe spate, compusă din camerele principale și cu unghi larg, o cameră macro și un senzor de adâncime. După caracteristici, smartphone-ul a ocupat un loc al doilea încrezător între versiunea obișnuită și modelul Pro. În comparație cu gadget-urile cu un procesor de la Qualcomm, atunci cu parametri egali pierde. Fotografiile și videoclipurile clare sunt obținute în lumină puternică. La amurg și noaptea, detaliul zonelor întunecate se pierde.

Redmi Note 10S

Muzică

Ascultă melodiile tale preferate și activează acompaniamentul muzical în jocuri, bucurându-te de sunetul surround stereo. Difuzoare duble încorporate cu volum mare și gamă de sunet mai largă. Dacă se dorește, calitatea acestuia poate fi îmbunătățită în continuare în modul de redare digitală prin USB