Versiune actualizata

Camera de bord 70mai Dash Cam Pro Plus arată ce ar trebui să fie un reportofon auto. Ecranul din matricea IPS 2” face posibilă vizualizarea imaginii. Pe baza senzorului SONY IMX335 de 5 MP, se formează o imagine cu o rezoluție de 1944P. Înregistrarea se realizează atât din față, cât și din spate. Monitorizarea 24 de ore din 24 a mașinii deja parcate va ajuta la evitarea disputelor. Funcționalitatea GPS încorporată cu ADAS previne coliziunile.

Foto 1 70mai Dash Cam Pro Plus A500S

Poza grozava

Modelul impresionează prin calitatea imaginii, care vă permite să vedeți imaginea în detaliu, având o rezoluție de 1944P HD (de 2,5 ori mai bună decât 1080). De acum înainte, plăcuțele de înmatriculare și alte detalii importante nu vor aluneca din cadru. Gata cu situațiile controversate - doar adevăr, doar fapte.

Foto 2 70mai Dash Cam Pro Plus A500S

Înregistrare cu două canale

Înregistrarea video se realizează pe camerele din față și din spate, datorită cărora este oferită o imagine de ansamblu aproape completă a spațiului din jur. Camera de vedere spate RC06 este complementul perfect pentru 70mai Dash Cam Pro Plus. Acum ești protejat din toate părțile. Parcarea devine și mai ușoară. Confortul și siguranța nu sunt cuvinte goale.

Foto 3 70mai Dash Cam Pro Plus A500S

Senzor SONY IMX335

Reportofonul auto se bazează pe senzorul SONY IMX335. O matrice de 5 megapixeli vă permite să obțineți imaginea perfectă cu detalii clare în condiții de supraveghere video. Senzorul suporta modul slow motion, reproduce culorile la calitate superioara, functioneaza perfect atat in conditii normale de lumina cat si pe intuneric.

Foto 4 70mai Dash Cam Pro Plus A500S

Filmare de noapte

Algoritmii tehnologiilor 3D DNR și WDR sunt concentrați pe menținerea clarității fiecărui cadru prin controlul expunerii, reducerea zgomotului și crearea unui contrast de înaltă calitate. Un factor important a fost introducerea unei deschideri mai mari F1.8: captează și mai multă lumină, ceea ce este deosebit de important în condiții de lumină scăzută. Acum filmarea nocturnă va fi și mai ușoară.

Foto 5 70mai Dash Cam Pro Plus A500S

Control total 24/7

După parcare, DVR-ul 70mai Dash Cam Pro Plus intră în modul standby: nu oprește supravegherea, ci activează senzorul G. Detectează activitatea de mișcare atunci când mașina nu funcționează. Înregistrarea automată începe la coliziuni, iar operatorul vocal vă va anunța despre incident de îndată ce reportofonul este pornit.

Foto 6 70mai Dash Cam Pro Plus A500S

Asistent ADAS

Datorită funcționalității ADAS, DVR-ul poate preveni situațiile de urgență detectând apropierea de obiecte și anunțând șoferul despre acestea. Reducerea distanței de siguranță dintre mașină, un avans periculos, apariția bruscă a obstacolelor - riscul de a fi în situație de urgență va fi mult mai mic.

Foto 7 70mai Dash Cam Pro Plus A500S

Conexiune telefonică

Folosind o conexiune Wi-Fi, puteți vizualiza rapid videoclipuri HD de pe telefonul mobil sau tabletă. Descărcarea fișierelor va fi mult mai ușoară și mai rapidă. De asemenea, sistemul împiedică înregistrarea de urgență să umple memoria prin blocarea videoclipurilor din „fișierul evenimentului”.

Foto 8 70mai Dash Cam Pro Plus A500S