POCO M3 Pro

Filiala Xiaomi și-a început cariera cu lansarea smartphone-ului Poco M3, pe care l-a lansat deja în versiunea pro. Pe 19 mai 2021, nou-găsitul brand a prezentat noul smartphone POCO M3 Pro. Are o dimensiune a ecranului cu 0,3 inchi mai mică și o baterie de 1000 mAh decât predecesorul său, dar jumătate din performanța din benchmark-ul AnTuTu, o rată de reîmprospătare a ecranului mai mare și un tip de stocare mai rapid. Este inclus în linia bugetară de gadgeturi cu o versiune globală în care este instalată limba rusă.

Aspect

Corp ușor și subțire, cu design 3D și finisaj lucios. Cadrul de jos este puțin mai mare decât cel de sus, ceea ce previne atingerile accidentale pe ecran. Panoul din spate este neted, dar nu alunecos. Smartphone-ul se potrivește confortabil în palmă și nu alunecă afară. Finisajul lucios îl face frumos, dar nu la fel de practic ca finisajul texturat. Smartphone-ul este disponibil pe galben, albastru și negru.

POCO M3 Pro
POCO M3 Pro
POCO M3 Pro

Echipamente

Tava pentru cartelele SIM și cardurile flash se află în stânga, iar în dreapta se află butonul de volum și butonul de pornire, care pornește gadgetul și scanează amprentele digitale. În partea de sus este o mufă pentru căști și un port infraroșu, iar în partea de jos este un port de încărcare și un difuzor. Smartphone-ul vine cu un cablu USB-C, un încărcător care acceptă încărcare rapidă și o husă de protecție.

Display

Ecranul de 6,5 inchi cu o rezoluție de 2400x1800 este echipat cu senzori de lumină. Acestea detectează cantitatea de lumină din jurul gadgetului și au grijă de ochi ajustând luminozitatea luminii. Sticla Corning Gorilla Glass protejează ecranul de căderi și presiune. Luminozitatea de 400 de nit afișează clar imaginea atunci când este vizualizată în casă în orice moment al zilei. În exterior, în lumina directă a soarelui, ecranul este „aprins”. Rata de reîmprospătare a afișajului de 90 Hz asigură animații și videoclipuri fluide care se schimbă în fiecare fracțiune de secundă.

POCO M3 Pro

Performanţă

POCO M3 Pro are un chipset octa-core de la MediaTek. Dimensity 700 a fost lansat pe 10 noiembrie 2020. Procesorul este dezvoltat utilizând tehnologia de 8 nanometri din 2 nuclee Cortex-A76 și 6 nuclee Cortex-A55, care diferă în frecvența de ceas de 0,2 GHz. Acest chipset oferă încărcare rapidă a datelor, calitate video înaltă și răspuns instantaneu la comenzile din diferite jocuri. Subsistemul include un procesor video Mali-G57 cu o frecvență de 950 MHz. Este cu 30% mai rapid și mai eficient din punct de vedere energetic decât predecesorul său Mali-G52, dar este proiectat pentru grafică de gamă medie. Procesorul și memoria RAM de 6 GB vă permit să jucați diverse jocuri pe mobil.

POCO M3 Pro

Autonomie

Bateria este mai mică decât modelul anterior, dar acest lucru are un efect redus asupra autonomiei. Bateria cu o capacitate de 5000 mAh în modul economic se descarcă într-o săptămână, în funcționare normală cu Internetul pornit, vizionarea video și ascultarea audio - în 1,5-2 zile.

POCO M3 Pro

Aparat foto

Pe spate, pe același panou, există o cameră principală de 48 MP, o cameră macro de 2 MP, un senzor de adâncime de 2 MP și o cameră de 8 MP pe panoul frontal. Puteți captura selfie-uri și peisaje, prim-planuri sau estompați fundalul. Senzorul de adâncime „simte” unde sunt situate obiectele într-o imagine plată. Oamenii și obiectele apropiate sunt afișate mai clar, iar obiectele îndepărtate sunt neclare. Fotografiile sunt similare cu cele făcute cu un aparat SLR.

Culori Redmi 9C
Culori Redmi 9C

Plată fără contact

Modul NFC încorporat care acceptă G-Pay, SberPay, MirPay și alte sisteme de plată. Funcția poate fi activată în setări sau pe perdea.