CONTROL TOTAL, IMMERSIUNE COMPLETĂ

Seria Logitech G Driving Force, construită cu munca lungă și grea a experților noștri, vă va face să vă simțiți ca un adevărat pilot. Dacă nu ai condus niciodată un supermașină cu o astfel de roată, atunci pur și simplu nu ai idee despre simulatoarele de curse.


Asigurați-vă că alegeți exact ceea ce aveți nevoie:
G29 este pentru PS5, PS4, PS3 și PC
G920 este pentru Xbox Series X | S, Xbox One și PC

VOLAN DE PIELE


CREATĂ MÂNĂ

900°


UNGHIUL DE DIRECȚIE

SISTEM DOUĂ MOTOR


FEEDBACK LA EFORT


ROATA DIRECTA ADEVARATA

Volanul reproduce fidel experiența de conducere. Mecanismul de reacție a forței cu motor dublu transmite cu acuratețe efectul alunecării laterale a roților și caracteristicile suprafeței pe care se efectuează mișcarea. Arborele de direcție este montat pe rulmenți cu bile din oțel. Datorită acestui fapt, este foarte durabil, iar greutatea sa corespunde parametrilor volanelor mașinilor reale. Pedalele și pârghiile din oțel inoxidabil reproduc cu precizie efortul necesar pentru a conduce un vehicul. Volanul din piele lucrat manual permite jucătorului să experimenteze confortul de a conduce cele mai luxoase mașini. Funcționarea lină și silențioasă este asigurată prin utilizarea unui angrenaj elicoidal.


PEDALE REGLABILE

O unitate separată de podea cu pedale de accelerație, frână și ambreiaj încorporate asigură poziția corectă a corpului pentru o experiență mai realistă. Dispozitivele Driving Force facilitează și comod schimbarea vitezelor și a treptelor de viteză. Cu ele îți vine să conduci o mașină adevărată.


AZART DIN SPEED RIDING

O pârghie de viteze dedicată vă va permite să experimentați cea mai realistă experiență de conducere într-un simulator de curse. Se distinge printr-o cursă scurtă la schimbarea a 6 trepte (pentru a cupla cea din spate ar trebui să se înece maneta în jos) și o traiectorie a schimbătorului de viteze care amintește de litera „H”. Logitech G Driving Force Shift Lever este însoțitorul suprem în călătoriile virtuale pe drum.


MONTAJE DESKTOP ȘI SIMULATOR

Nu vă faceți griji cu privire la schimbarea volanului în timpul manevrelor agresive. Volanul sport se atașează în siguranță la o masă sau un simulator de curse folosind cleme sau șuruburi încorporate prin puncte de montare rigide. Volanul, pedalele și comutatoarele de la kiturile G29 și G920 sunt excelente pentru montarea pe scaunul de joc Playseat, care simulează o cabină realistă a unei mașini de curse.


CONȚINUTUL LIVRĂRII

Roată

Pedale

Adaptor de alimentare

Documentația utilizatorului