Mai mult spațiu pentru relaxare și muncă

Monitorul Samsung LS27R650FDIXCI de 27" cu rame minime oferă mai mult spațiu pentru proiecte, jocuri și vizionarea videoclipurilor. Cu două monitoare stând unul lângă altul, obțineți un spațiu de lucru mare, cu o margine verticală aproape invizibilă, unde informațiile sunt percepute ca un întreg.

Foto 1 Samsung 24 LS24R650FDIXCI

Imagine superbă de unde privești

Panoul IPS oferă o reproducere excelentă a culorilor, luminozitate și contrast pe întreaga zonă a ecranului. Unghiurile largi de vizualizare de 178 de grade asigură că, indiferent de unde te uiți la afișajul din cameră, calitatea imaginii va rămâne mereu aceeași.

Foto 2 Samsung 24 LS24R650FDIXCI
Foto 3 Samsung 24 LS24R650FDIXCI

Conectivitate excelentă

Conectați-vă Samsung LS27R650FDIXCI de 27 inchi la laptop, computer, tabletă și alte dispozitive folosind porturile disponibile, inclusiv USB 3.0 pentru conectarea dispozitivelor mobile. Transformă-ți locul de muncă într-un centru multimedia modern.

Protejându-ți ochii

Tehnologia avansată Flicker Free elimină complet pâlpâirea ecranului și reduce oboseala ochilor, în timp ce modul Eye Saver minimizează cantitatea de lumină albastră dăunătoare ochilor, astfel încât să nu vă simțiți obosit și inconfortabil chiar și după câteva ore petrecute în fața monitorului.

Foto 4 Samsung 24 LS24R650FDIXCI

Ergonomie confortabilă

Pentru a vă dota locul de muncă cu confort maxim, puteți regla înălțimea ecranului și puteți modifica unghiul de înclinare pe verticală și pe orizontală. Compatibil cu sistemul de montare VESA vă permite să montați monitorul pe perete.

Foto 5 Samsung 24 LS24R650FDIXCI
Foto 6 Samsung 24 LS24R650FDIXCI

Economie eficientă de energie

Tehnologia Smart Eco Saving cu economisire a energiei reduce consumul de energie cu până la 10% fără nicio modificare a calității imaginii. Tehnologia ajustează automat luminozitatea imaginii pe întreaga zonă a ecranului pentru a oferi o imagine confortabilă pentru percepție.