Bas puternic de pompare

Puterea sonoră de 300 W (RMS 30%) este furnizată de un woofer de 20 cm și două tweetere de 6 cm, precum și de tehnologia AIRQUAKE BASS pentru bas și mai profund. Iluminarea de fundal multicolor creează acompaniamentul luminii adecvat pentru un sunet puternic. Corpul compact dintr-o singură bucată, cu baterie încorporată, vă oferă libertatea de a petrece oriunde. 

Bas puternic, cutremurător

Vrei să simți muzica sub picioarele tale? Tot ce ai nevoie este un bas super puternic! Basul puternic și rezonanța pregătită pentru petrecere sunt îmbunătățite și mai mult cu un sistem bass reflex ingenios. Tehnologia proprie de portare împinge sunetul înainte fără a pierde rezonanța sunetelor create în spatele woofer-ului. Acest lucru îmbunătățește și mai mult frecvențele joase, permițând reproducerea basului excepțional de puternic. 

Tehnologia AIRQUAKE BASS

Designul cu două conducte asigură o presiune crescută a aerului și previne scurgerile. Acest lucru vă permite să creșteți puterea basului la un astfel de nivel încât să îl puteți simți literalmente cu tot corpul. Eficiența maximă este atinsă în intervalul 50-60 Hz. 

Sistemul Dual Drive oferă un bas puternic

TMAX20 are o bobină dublă, precum și un sistem care combină puterea de la două amplificatoare pentru a conduce un singur subwoofer. Acest lucru vă permite să creați un sunet incredibil de puternic. 

Petreceți oriunde doriți

Sistemul audio are un design exo-cadru care permite cabinetului să reziste la sunet puternic în stil TMAX. TMAX20 dispune de iluminare multicoloră a difuzoarelor care se sincronizează cu muzica pentru a adăuga atmosferă petrecerii tale. Mânere încorporate pentru o portabilitate ușoară și o autonomie a bateriei de 10 ore. Ideal pentru petrecerea timpului cu familia și prietenii. 

Cântați din toată inima

Sistemul audio are două mufe pentru microfon, astfel încât să puteți cânta duete cu prietenii și familia. Diverse funcții, cum ar fi dezactivarea vocală, controlul tastelor, controlul temporului*, controlul volumului muzicii de fundal și egalizatorul microfonului, vă fac ușor să cântați împreună. Funcția „Echo” vă permite să creați efecte vocale excelente de karaoke. Acum poți intra cu adevărat în spiritul distracției! 

Fii viața petrecerii cu aplicația MAX Juke

Ai vrut vreodată să devii un DJ tare și să organizezi propriile tale petreceri? Aplicația Panasonic MAX Juke duce petrecerile la nivelul următor și se conectează la sistemul dvs. audio prin tehnologia Bluetooth. Include multe funcții pentru a vă îmbunătăți sistemul și a vă îmbunătăți experiența. Invită-ți prietenii și dă o petrecere ca niciodată! 

*Disponibil cu aplicația MAX JUKE prin Bluetooth. Aplicația MAX Juke necesită un dispozitiv compatibil cu Android 4.1 sau o versiune ulterioară. Aplicația este disponibilă pe Google Play.