Nou nivel de confort pentru utilizator

Tableta Samsung Tab A7 Lite actualizată a primit un ecran luminos și clar de 8,7 inchi, limitat de cadre minime. Reproducerea exactă a culorilor și detaliile ridicate oferă efectul de imersiune completă în conținut. Cu un format compact, tableta vă va ține companie oriunde ați merge.

Fotografie 1 Samsung Tab A7 Lite

Design modern

Samsung Tab A7 Lite este adăpostită într-un corp subțire, elegant, de doar 8 mm grosime și cântărește 371 g. Se potrivește cu ușurință într-o geantă sau rucsac, deoarece din punct de vedere al dimensiunilor este comparabil cu un săptămânal obișnuit. Designul tabletei combină perfect fiabilitatea și durabilitatea cu eleganța sofisticată de semnătură întâlnită în toate dispozitivele Samsung Galaxy.

Foto 2 Samsung Tab A7 Lite

Controlul gesturilor

Controlează-ți Samsung Tab A7 Lite cu o singură mână. Meniul tabletei acceptă controlul prin gesturi, unde vă puteți întoarce la ecranul de start sau puteți vizualiza aplicațiile recente cu o simplă glisare sau glisare cu degetul.

Foto 3 Samsung Tab A7 Lite

Nu rata un moment important

Camera principală de 8 megapixeli vă va oferi posibilitatea de a salva toate evenimentele strălucitoare pentru a le împărtăși imediat prietenilor. Utilizați camera frontală 2 pentru chatul live online.

Foto 4 Samsung Tab A7 Lite

Cinema în mâinile tale

Bucurați-vă de imagini vii și realiste pe ecranul luminos, cu contrast ridicat al Samsung Tab A7 Lite. Bucurați-vă de bogăția de culori și nuanțe, de acuratețea culorilor, de cele mai înalte detalii și de contrast echilibrat. Difuzoarele stereo încorporate vă ajută să vă cufundați în conținut și să vă bucurați de un sunet clar și puternic.

Foto 5 Samsung Tab A7 Lite

O mulțime de spațiu de depozitare

Până la 64 GB de memorie internă cu posibilitatea extinderii stocării cu până la 1 TB vă permit să aveți la îndemână nu numai informații importante, ci și o cantitate mare de fotografii, videoclipuri și muzica preferată. Salvează mai multe dintre momentele tale preferate cu Samsung Tab A7 Lite.

Foto 6 Samsung Tab A7 Lite

Toată ziua cu o singură încărcare

O baterie puternică de 5100 mAh oferă Samsung Tab A7 Lite multe ore de utilizare fără reîncărcare. Comunicați și lucrați, relaxați-vă și jucați-vă jocurile preferate toată ziua, pentru că nu trebuie să vă gândiți la taxă.

Foto 7 Samsung Tab A7 Lite
Foto 8 Samsung Tab A7 Lite

Un singur cont, mai multe opțiuni

Acum puteți combina capacitățile tuturor dispozitivelor dvs. Samsung conectate la un singur cont. Conectați-vă Samsung Tab A7 Lite la smartphone pentru a răspunde la mesaje și apeluri fără a scoate smartphone-ul din buzunar.

Modul Samsung Kids

Aveți grijă de timpul liber și dezvoltarea în siguranță a copiilor dvs. cu modul Samsung Kids. Funcția de control parental vă oferă control asupra utilizării tabletei și a timpului online și puteți crea un mediu virtual sigur pentru copilul dvs.

Foto 9 Samsung Tab A7 Lite

Platforma de securitate Knox

Samsung Tab A7 Lite este protejată în multe feluri cu sistemul avansat de securitate Samsung Knox, care vă menține dispozitivul în siguranță împotriva intruziunilor și a programelor malware.

Foto 10 Samsung Tab A7 Lite