Microfon direcțional cu extragere vocală

Cu setul cu cască JBL Quantum 400, veți fi auzit în mod clar atât de soldați, cât și de adversari. Microfonul direcțional flip-down cu preluare vocală oferă funcții de pornire / oprire automată și funcții de mutare.

Comunicare neîntreruptă grație scalei de ajustare a echilibrului joc-chat

JBL Quantum 400 este conceput pentru jocuri pe PC, dar acceptă și Xbox ™ *, PlayStation ™ **, Nintendo Switch ™, mobil, Mac și VR. * Compatibil cu toate modelele Xbox, inclusiv Xbox Series X, S și One ** Compatibil cu toate modelele PS, inclusiv PS5 și PS4

Optimizat pentru PC, compatibil cu diverse platforme

Setul cu cască USB JBL Quantum 400 este compatibil cu PC, PS și Mac și, cu o mufă de 3,5 mm, este compatibil cu PC, PlayStation ™, Xbox ™, Nintendo Switch ™, dispozitive mobile, Mac și VR. Funcțiile JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, microfon etc.) sunt disponibile numai pe un PC. Verificați compatibilitatea în manualul de conectare. * Compatibil cu PlayStation (PS5 și PS4) ** Compatibil cu Xbox (Xbox Series XS și One)

Pachet software JBL QuantumENGINE simplu și simplu

Sunet surround puternic imersiv cu software-ul unic PC JBL QuantumENGINE. Alegeți propriile setări de sunet pentru setul cu cască JBL Quantum 400 de pe panoul convenabil, creați profiluri și efecte RGB separate și modificați setările microfonului. De asemenea, puteți personaliza egalizatorul sau puteți alege dintre 6 presetări.

Trăiește jocul cu JBL QuantumSURROUND ™ și DTS

Simțiți cea mai profundă scufundare în sunet cu sunet surround personalizabil în software-ul PC JBL QuantumENGINE. Tehnologia JBL QuantumSURROUND ™ vă pune în groază de lucruri, experimentați o nouă calitate a jocului și experimentați frumusețea luptei. Disponibil și cu setul cu cască DTS: X v2.0.

Tehnologia JBL QuantumSOUND Signature vă oferă un avantaj real în sunet

Tehnologia JBL QuantumSOUND Signature reproduce cu precizie cele mai liniștite pași și cele mai puternice explozii, făcând fiecare scenă epică și fiecare jucător mai pregătit. Sunetul nostru de semnătură creează cea mai realistă scenă, oferindu-vă un avantaj competitiv în orice luptă.

Joacă mai mult și mai confortabil cu pernele pentru urechi din spumă cu memorie

Cu o bandă ușoară și perne pentru urechi din spumă cu memorie, puteți juca și mai mult.