Joacă și mai mult

Joacă mai mult cu o bandă ușoară, durabilă și perne pentru urechi din spumă de memorie.

Optimizat pentru PC, compatibil cu diverse platforme

Căștile JBL Quantum 800 sunt compatibile cu PC și PS printr-o conexiune wireless de 2,4 GHz la PC și PS. Când utilizați mufa audio de 3,5 mm, aceasta este compatibilă cu PC, PlayStation ™ *, Xbox ™ **, Nintendo Switch ™, dispozitive mobile, Mac și VR. Vă puteți conecta prin Bluetooth 5.0 la orice dispozitiv compatibil Bluetooth. Funcțiile JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, microfon etc.) sunt disponibile numai pe un PC. Verificați compatibilitatea în manualul de conectare. * Wireless compatibil cu PlayStation (PS5 și PS4) ** Conexiune prin cablu numai la Xbox (Xbox Series XS și One)

Anulare activă a zgomotului special pentru jocuri

Anularea activă a zgomotului * concepută special pentru mediile de joc elimină zgomotul de fundal nedorit, astfel încât să nu vă distrageți de joc. * Funcția de anulare activă a zgomotului (ANC) funcționează numai prin dongle USB, compatibil numai cu PC, PlayStation și Mac.

Fii auzit cu microfonul cu voce îmbunătățită

Cu tehnologia de anulare a ecoului, veți fi auzit cu voce tare și clar de soldați și oponenți. Sau nu. Există două moduri de a dezactiva Quantum 800. Pur și simplu ridicați microfonul reglabil sau apăsați butonul de pe oricare dintre căști.

DISCORD Aprobat Scala de ajustare a echilibrului Game-Chat

Reglați nivelurile audio din mers cu ajutorul cadranului de echilibru al jocului-chat certificat DISCORD. Sunetul în joc și chat este gestionat de diferite plăci de sunet, permițându-vă să reglați echilibrul căștilor fără a părăsi jocul. Compatibil cu Teamspeak, Skype și alte servicii.

Pachet software puternic JBL QuantumENGINE cu opțiuni de personalizare

Sunet surround puternic imersiv cu software-ul unic PC JBL QuantumENGINE. Alegeți propriile setări de sunet pentru setul cu cască JBL Quantum 800 de pe panoul convenabil, creați profiluri și efecte RGB separate și modificați setările microfonului. De asemenea, puteți personaliza egalizatorul sau puteți alege dintre 6 presetări.

Sunet de precizie, în special pentru jucători 

Experimentați experiența de joc complet captivantă cu sunet surround clar. Cu tehnologia JBL QuantumSURROUND ™ * de pe platforma JBL QuantumENGINE, veți fi în plin lucru, veți experimenta o nouă calitate a jocului și veți experimenta frumusețea luptei. Disponibil și cu setul cu cască DTS: X v2.0. Disponibil numai pe computer. * Disponibil numai pe computerele cu conexiune USB prin JBL QuantumENGINE.

Rămâneți în acțiune cu semnătura JBL QuantumSOUND aprobată de înaltă rezoluție

Căștile JBL Quantum 800 reproduc în mod clar cele mai liniștite pași și cele mai puternice explozii, făcând fiecare scenă epică și fiecare jucător mai pregătit. Semnătura noastră JBL QuantumSOUND Signature, cu drivere aprobate de înaltă rezoluție de 50 mm, oferă cea mai reală scenă sonoră pentru margine în orice luptă.

Libertate de mișcare și calitate fără pierderi cu conectivitate wireless dublă

Mergeți la o gustare fără să vă scoateți căștile. JBL Quantum 800 este un set de căști fără fir Bluetooth 5.0 de 2.4GHz cu o baterie de 14 ore.