Fii auzit cu microfonul pop-up, cu voce îmbunătățită

Cu setul cu cască JBL Quantum 600, veți fi auzit clar atât de soldați, cât și de adversari. Microfon flip-down, care selectează vocea, pentru o comunicare clară cu funcții de pornire / oprire automată și mutare.

Comunicare neîntreruptă grație scalei de ajustare a echilibrului joc-chat

Reglați nivelurile audio din mers cu ajutorul discului de echilibru al jocului-chat certificat DISCORD. Sunetul în joc și chat este gestionat de diferite plăci de sunet, permițându-vă să reglați echilibrul căștilor fără a părăsi jocul. Compatibil cu Teamspeak, Skype și alte servicii.

Optimizat pentru PC, compatibil cu diverse platforme

Căștile JBL Quantum 600 sunt compatibile cu PC și PS printr-o conexiune wireless de 2,4 GHz la PC și PS. Atunci când utilizați mufa audio de 3,5 mm, aceasta este compatibilă cu PC, PlayStation ™ *, Xbox ™ **, Nintendo Switch ™, dispozitive mobile, Mac și VR. Funcțiile JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, microfon etc.) sunt disponibile numai pe un PC. Verificați compatibilitatea în manualul de conectare. * Wireless compatibil cu PlayStation (PS5 și PS4) ** Conexiune prin cablu numai la Xbox (Xbox Series XS și One)

Fiabil și ușor, puteți juca cu el și mai mult timp

Joacă mai mult cu o bandă ușoară, durabilă și cu tampoane pentru urechi din spumă cu memorie din piele. Tampoane detașabile pentru urechi pentru întreținerea ușoară a căștilor.

Trăiește jocul cu JBL QuantumSURROUND ™ și DTS

JBL QuantumSURROUND ™ * alimentat de platforma JBL QuantumENGINE folosește algoritmi avansați pentru a simula un sunet multicanal superb, creând o scenă de sunet spațial incredibil de realistă, cu o calitate cinematografică captivantă și un avantaj real asupra concurenței. De asemenea, echipat cu DTS: X v2.0. Disponibil numai pe computer. * Disponibil numai pe computerul cu conexiune USB prin JBL QuantumENGINE.

Rămâneți în acțiune cu tehnologia JBL QuantumSOUND Signature

De la cele mai liniștite pași la cele mai puternice explozii. Semnătura JBL QuantumSOUND face ca fiecare scenă să fie epică și pe fiecare jucător mai pregătit. Driverele de neodim de 50 mm oferă performanțe acustice adaptate pentru jocuri. Scufundați-vă în cel mai realist mediu sonor și profitați de orice luptă.

Căști fără fir de 2,4 GHz fără pierderea calității sunetului

Mergeți la o gustare fără să vă scoateți căștile. JBL Quantum 600 este un set cu cască wireless de 2,4 GHz, cu o baterie de 14 ore.