Stabiliți ritmul

Prin sincronizarea iluminării cu ritmul, funcția de sincronizare audio vă permite nu numai să auziți, ci și să vă vedeți piesele preferate. Vizualizați muzică și alegeți-vă starea de spirit cu modurile de efect de lumină Wave și Flow. Sau încercați modul Solid folosind orice culoare doriți.

Bluetooth pentru streaming de muzică fără fir

 Bucurați-vă de streaming audio fără fir cu Bluetooth încorporat. 

Instalare rapidă și gestionare convenabilă

Nu este necesară nicio configurație suplimentară. Difuzoarele JBL Quantum Duo se instalează și îmbunătățesc rapid orice joc. Comenzile simple vă permit să reglați rapid volumul și iluminatul, menținându-vă în același timp concentrat asupra momentului în care jucați.

Compatibil cu orice sistem de jocuri

Difuzoarele pentru jocuri JBL Quantum Duo se conectează cu ușurință la orice sistem cu intrare audio și port USB. Complet compatibil cu PC, Mac, Windows și console de jocuri.

Semnătura JBL QuantumSOUND

Sistemul de difuzoare JBL QuantumSOUND Signature reproduce în mod clar cele mai liniștite pași și cele mai puternice explozii, făcând fiecare scenă epică și fiecare jucător mai pregătit. Driverele și tweetere-urile din neodim de 2,5 inci oferă performanțe acustice acordate de inginerii audio JBL special pentru jocuri. Tehnologia noastră surround exclusivă funcționează cu Dolby digital pentru a crea cel mai realist sunet de până acum. Scufundă-te complet în joc și învinge-ți adversarii, auzind toți dușmanii care se apropie.

Detaliu maxim

Nu ratați niciodată un glonț, crăpături la sol sau urletele strigoiului cu o claritate incredibilă și un bas puternic și bogat. Difuzoare cu gamă completă și porturi de bas pentru tragerea din spate.

Iluminare de fundal personalizabilă

Îmbunătățiți-vă stația de jocuri cu efecte de iluminare elegante, care vă vor ajuta să vă scufundați în joc. Boxele pentru jocuri JBL Quantum Duo pentru PC sunt disponibile într-o varietate de presetări de culoare și efecte de iluminare. Creați cu ușurință atmosfera dorită cu butonul de control al luminii.