Atmosferă proaspătă și plăcută în casă

Ventilatorul Xiaomi Smart Standing Fan 2 Lite se va asigura că veți avea o temperatură plăcută în casă chiar și în zilele fierbinți de vară. Forma și construcția unică a elicei ventilatorului creează o mișcare a aerului care imită cu exactitate adierea plăcută și naturală a unei brize ușoare. Controlul prin intermediul aplicației inteligente MiHome vă permite să controlați ușor ventilatorul de la distanță și să mențineți un microclimat plăcut.

Фото 1 Xiaomi Smart Standing Fan 1C
Фото 2 Xiaomi Smart Standing Fan 1C

Construcție cu 7 pale

Xiaomi Smart Standing Fan 2 Lite este echipat cu șapte pale late, de formă specială, care reduc impactul și asigură o accelerare ușoară a aerului pe o distanță de până la 16 metri. Mișcarea aerului creată de ventilator reproduce proprietățile unei brize naturale, oferind o senzație de răcoare plăcută fără a simți frig.

Funcționare silențioasă

Chiar și la viteza maximă, ventilatorul funcționează aproape fără zgomot. Nivelul de zgomot emis de acesta, de 37,2 dB, nu va împiedica concentrarea asupra proiectului sau relaxarea seara, simțind adierea plăcută a brizei pe piele.

Фото 3 Xiaomi Smart Standing Fan 1C
Фото 4 Xiaomi Smart Standing Fan 1C

Setați direcția dorită

Un unghi de rotație de 90 de grade vă permite să îndreptați rapid fluxul de aer proaspăt în direcția dorită.

Control inteligent cu MiHome

Aplicația inteligentă MiHome oferă acces la toate funcțiile și modurile de lucru ale Xiaomi Smart Standing Fan 2 Lite. Utilizând aplicația, puteți seta unghiul de rotație al ventilatorului, activa cronometrul sau selecta viteza optimă. Integrarea ventilatorului în ecosistemul "Smart Home" vă permite să utilizați asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa pentru control.

Фото 5 Xiaomi Smart Standing Fan 1C

Moduri de lucru

Xiaomi Smart Standing Fan 2 Lite suportă două moduri de lucru: modul standard / modul de odihnă. În modul de odihnă, ventilatorul reduce viteza și zgomotul pentru a crea o atmosferă cât mai confortabilă pentru somn și consumă doar 1,8 W/h de energie electrică.

Фото 6 Xiaomi Smart Standing Fan 1C