Compact și elegant

Xiaomi Mi Monitor 1C are un design elegant, cu cadre subțiri îngrijite care estompează limitele percepției conținutului. Matricea de rezoluție FHD oferă o imagine clară cu nuanțe bogate. Tehnologia de respingere a luminii albastre protejează ochii de efectele sale negative. Suportul fixează ferm monitorul pe plan, iar suporturile mobile vă permit să schimbați unghiul de înclinare. Integrarea organică ideală în interiorul oricărui stil este asigurată de un design minimalist cu un finisaj texturat neted.

Fotografie 1 Xiaomi Mi 23.8

Panoramă cuprinzătoare

Imaginea panoramică cu unghiuri largi de vizualizare de 178° pe baza matricei IPS nu își pierde luminozitatea nuanțelor și nu este distorsionată când este privită dintr-un unghi diferit. Imaginea cea mai corectă și contemplarea ei confortabilă vor face ca timpul liber și timpul de lucru petrecut la monitor să fie plăcut și să nu provoace disconfort.

Fotografie 2 Xiaomi Mi 23.8

Percepție nelimitată

Conceptul de ramă subțire se potrivește perfect cu cerințele de design interior minimalist, oferind aparatelor un aspect neutru, fără detalii inutile. Ramele ultra-subțiri pe 3 laturi formează un cadru care nu interferează cu percepția conținutului. O imagine perfect construită cufundă complet privitorul în acțiunea în desfășurare.

Foto 3 Xiaomi Mi 23.8

Extrem de subțire

Corpul monitorului Xiaomi Mi 1C are un design compact. Grosimea celei mai subțiri părți de numai 7,3 mm deschide posibilități de instalare cu adevărat nelimitate pentru utilizator - un astfel de dispozitiv nu are nevoie de mult spațiu. Spațiul de lucru va fi mobilat elegant și nu va fi aglomerat cu detalii interioare inutile. În același timp, vă puteți bucura întotdeauna de imaginea de primă clasă transmisă de monitor.

Fotografie 4 Xiaomi Mi 23.8
Fotografie 1 Logitech G840 XL

Luminozitate și detalii

Matricea IPS a devenit baza pentru formarea conținutului. Rezoluția de 1920 x 1080 oferă imagini de înaltă calitate cu detalii excelente. Fiecare pixel este plin de culoare în forma sa cea mai pură, acoperind 16,7 milioane de nuanțe. Contrastul impecabil se bazează pe alb și negru perfect, care vă permit să structurați clar toate detaliile imaginii.

Aveți grijă de ochi

Radiația albastră de unde scurte este filtrată de Xiaomi Mi Monitor 1C, care creează un mediu fără a afecta negativ ochii. Acum, ochii tăi obosesc mult mai puțin și poți petrece și mai mult timp urmărind emisiunile TV preferate, lucrând în editori grafici, timp liber pe portalurile de știri și rețelele sociale.

Foto 6 Xiaomi Mi 23.8

Detalii ergonomice

Designul cu un suport curbat laconic are o distribuție bine gândită a greutății pentru a menține echilibrul în avion. Monitorul însuși de pe suport poate fi înclinat de-a lungul axei verticale. Deci nu veți fi forțat să vă schimbați poziția pe scaun - ajustați tehnica pentru dvs. Echipamentele sub forma celor mai populari conectori vă vor permite să creați o întreagă rețea de echipamente periferice bazate pe monitor.

Fotografie 5 Logitech G840 XL Foto 6 Logitech G840 XL Foto 7 Logitech G840 XL