Noul frigider Samsung Bespoke

Creat de tine, pentru tine

Bucură-te de un design nou, care poate fi personalizat numai pentru tine


Îți poți crea frigiderul pe care ți l-ai dorit întotdeauna și te poți bucura de un spațiu flexibil adaptat stilului tău de viață, cu frigiderele Samsung Bespoke. Îți oferă un design modular și customizabil printr-o varietate de finisaje și culori adaptate bucătăriei tale.

Personalizează-ți frigiderul BESPOKE

Alege stilul bucătăriei, apoi selecteaza propria combinație de frigidere si combine frigorifice

Combină și configurează frigiderele într-un mod flexibil


Personalizează și combină frigiderele, pentru a se potrivi stilului tău de viață. Samsung Bespoke îți permite să alegi diferite tipuri de produse, culori și finisaje care să corespundă gusturilor și nevoilor tale unice. Poți începe cu o singură unitate și poți adăuga întotdeauna un nou modul Bespoke, mai degrabă decât să îl înlocuiești pe cel pe care îl deții deja, extinzând durata de funcționare a aparatului.


Полезные функции BESPOKE


Depozitați mai multe alimente

Tehnologia Samsung SpaceMax ™ este un sistem de izolare termică de ultimă generație care menține interiorul frigiderului mai mare, menținând în același timp dimensiunea exterioară și eficiența energetică neschimbate. Cu aceleași dimensiuni, frigiderul Samsung SpaceMax ™ are mai mult spațiu interior pentru depozitarea ușoară a alimentelor.


Bucurați-vă de prospețime pentru mai mult timp

Nu vă faceți griji cu privire la fluctuațiile de temperatură din frigider, chiar dacă deschideți ușa frecvent. Panoul unic de răcire cu metal de pe partea din spate a frigiderului și congelatorului menține frigul în loc mai mult timp și revine rapid la temperatura corectă pentru o prospețime maximă a alimentelor.


Silențios și econom



Digital Inverter compresorul reglează automat intensitatea muncii. Frigiderul folosește mai puțină energie electrică, funcționează în liniște și durează mai mult. Fiabilitatea compresoarelor este susținută de o garanție de 10 ani.


Depozitarea băuturilor


Raft pentru vin
Datorită unui raft special, depozitarea vinului este mult mai convenabilă și mai sigură. Îndepărtați cu ușurință sticlele și savurați oricând băuturi răcite.