Mașină de spălat vase complet integrată

Versatilitatea sa vă va economisi timp

Mașină de spălat vase complet incorporată 
Evaluare energetică: A+++ 
11 seturi standard 
Număr de coșuri: 3 
Complete AquaStop,TotalDry: deschidere automată a ușii 
Motor: Motor inverter 
Dimensiuni (lxhxl): 44,8 × 81,5 × 55 cm

TotalDry

Vase complet uscate


La sfârșitul programului, ușa mașinii de spălat vase se va deschide automat ușor pentru a elibera aburul acumulat. Astfel, aerul proaspăt intră în mașină, asigurând uscarea completă atât a vaselor din sticlă, cât și din plastic. Datorită acestui lucru, vasele se usucă rapid, iar dispozitivul nu consumă electricitate în exces.

Coșuri după dimensiune

Aspect atent

Coșurile au suporturi pliabile cu coduri de culori și un aspect reglabil pentru a facilita încărcarea vaselor. Coșul superior poate fi reglat cu ușurință în înălțime între trei niveluri, iar acest lucru vă permite să plasați chiar și cele mai mari oale și farfurii în mașină. Suporturile farfurii din coșul inferior se pliază pentru a oferi mai mult spațiu pentru vase mai mari. Există o tavă specială pentru tacâmuri. Aparatele sunt amplasate separat, astfel încât să nu zgârie alte vase și să se usuce complet. Dezvoltatorii au acordat atenție fiecărui detaliu pentru a face spălarea vaselor cât mai ușor posibil.

Funcționare silențioasă

49дБ

Izolația specială a mașinilor de spălat vase Gorenje asigură funcționarea aproape silențioasă a acestora. Cele mai silențioase mașini de spălat vase Gorenje funcționează la doar 49 dB (standard european; nivelul real de zgomot măsurat în laborator 45 dB). Diferența minimă de nivel de zgomot care poate fi auzit de urechea umană este de 3 dB.

Sistem MultiClack

Există un loc pentru orice tigaie

Sistemul simplu de suport cu 2 sau 3 niveluri găzduiește chiar și cele mai mari oale și vase și vă oferă libertatea de a organiza interiorul mașinii de spălat vase în funcție de nevoile dvs.

AquaStop complet

Uită de scurgeri


Cu sistemul de siguranță AquaStop, puteți lăsa în siguranță mașina de spălat vase în funcțiune noaptea sau când sunteți plecat. În cazul unei scurgeri, AquaStop oprește automat alimentarea cu apă, iar pompa pompează apa rămasă din camera mașinii. Sistemul AquaStop rămâne pe deplin funcțional pe toată durata de viață a dispozitivului.

Autocurățarea filtrului

Funcționare fără probleme a filtrului

Un sistem automat previne înfundarea filtrului, iar un sistem special de spălare previne defecțiunile în funcționarea acestuia. În plus, acum trebuie să curățați filtrul mult mai rar.