Poco F3

Filiala Xiaomi și-a actualizat linia de smartphone-uri cu modelul Poco F3. Designul și funcționalitatea acestuia sunt similare cu smartphone-ul Redmi K40. Noul model este potrivit pentru jocuri, fotografie, chat și vizionarea videoclipurilor. Spre deosebire de predecesorii săi, Poco F3 a devenit mai ușor și are o cameră mai puternică.

Aspectul și echipamentul

Smartphone-ul este disponibil în carcasă neagră, albastră și albă cu o grosime de 8 mm. Se potrivește confortabil în mână și cântărește doar 196 g. Microfonul cu anulare a zgomotului este situat pe marginea de sus, în timp ce microfonul principal, portul USB și tava pentru cartela SIM sunt în partea de jos. Panoul din spate cu o suprafață lucioasă se murdărește rapid. Lasa amprente de la atingeri, asa ca nu te poti lipsi de o husa din silicon. Împreună cu smartphone-ul, obțineți o sursă de alimentare, căști cu un adaptor de tip C, o agrafă pentru a scoate tava, documente și autocolante de marcă.

Display

Este instalat un display AMOLED E4 de 6,67 inchi cu o rezoluție înaltă de 2400x1080 pixeli - ultima generație a panoului de la Samsung. Telefoanele inteligente mai scumpe sunt echipate cu matrici similare. Oferă imagini statice de înaltă calitate și videoclipuri de diferite formate. Este acoperit cu Gorilla Glass 5 deasupra, protejând ecranul de zgârieturi, impacturi punctuale și zgârieturi. Matricea reîmprospătează imaginea la o frecvență de 120 Hz cu un minim admisibil de 60 Hz, astfel încât imaginea de pe ecran să pară netedă și netedă.

Poco-f3

Performanţă

Poco F3 este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 870 tactat la 3,2 GHz. Este considerată o versiune upgrade a Qualcomm Snapdragon 865+, dar, spre deosebire de acesta, procesează informații mult mai rapid. În funcție de prețul smartphone-ului, memoria RAM din Poco F3 poate fi de 6 GB sau 8 GB. Accelerează activitatea smartphone-ului, în care jocul deschis nu îngheață, iar navigarea obișnuită pe internet „zboară”. Memoria de stocare proprie este furnizată până la 128 sau până la 256 GB, astfel încât să puteți salva o mulțime de fotografii, videoclipuri, fișiere audio și text.

Poco-f3

Sistem nou de racire

Dezvoltatorii au folosit un sistem de răcire cu tehnologia LiquidCool 1.0 Plus, care răcește procesorul la încărcare prelungită. Am instalat sistemul de operare Android 11 și shell-ul MIUI 12, shell-ul proprietar al smartphone-urilor Xiaomi, care se remarcă prin animație, super imagini de fundal și un ecran de splash cu o temă Space.

Poco-f3

Aparat foto

Am instalat o cameră triplă cu inteligență artificială. Include obiectivul principal, camera macro și modulul cu unghi larg. Camera principală cu o rezoluție de 48 megapixeli este proiectată pentru fotografiere și filmare. Pentru fotografierea cu zoom este folosit un teleobiectiv de 5 MP, în timp ce un obiectiv cu unghi larg de 8 MP vă permite să capturați cât mai multe obiecte posibil în cadru. Este convenabil pentru ei să înregistreze o panoramă cu un unghi de vizualizare de 119o. Fotografierea pe timp de noapte sau în condiții de lumină scăzută se face cu Night Mode 2.0. Camera frontală cu o rezoluție de 20 de megapixeli vă permite să faceți selfie-uri de înaltă calitate. La înregistrarea video, cele 3 microfoane încorporate captează sunetul ambiental, care poate fi „curățat” și îmbunătățit în timpul editării. Într-un smartphone, puteți elimina zgomotul de fundal, puteți dezactiva sunetul sau crește un anumit sunet dintr-un videoclip.

Poco-f3

Baterie

Bateria de 4520 mAh se încarcă complet în 52 de minute folosind încărcătorul de 33 W care vine cu smartphone-ul. O încărcare completă a bateriei este suficientă pentru 10 ore de redare continuă, 14 ore de vizionare a videoclipurilor, 149 de ore de ascultare a pieselor sau 268 de ore dacă smartphone-ul este în modul de așteptare.

Poco-f3