Turnul de sunet Samsung MX-T40/RU

Rock-ți petrecerea cu ritmul

Foto 1 Turnul de sunet Samsung MX-T40/RU

Extindeți zona audio bidirecțională

Încântă-ți prietenii la o petrecere mare cu sunetul turnului acustic Samsung. Acest sistem va umple întregul spațiu al camerei cu sunet care poate arunca acoperișul casei tale.

Foto 1 Turnul de sunet Samsung MX-T40/RU

Descărcați bass

Apăsați butonul Bass Booster și agitați petrecerea cu un sunet puternic. Subwooferul de 300 de wați este un adevărat booster pentru petrecerea ta. Simțiți cât de puternice frecvențele joase îți luminează muzica.

Foto 3 Turnul de sunet Samsung MX-T40/RU

Iluminare LED de petrecere

Turnul Acoustic Samsung oferă mai multe moduri de efecte de iluminare, inclusiv modul Petrecere, modul Ambient, modul Dans, modul Thunder Bolt, modul Star, iar aceste efecte pot fi activate cu ușurință folosind o aplicație dedicată pe smartphone-ul tău. Potriviți efectele de iluminare la ritmul muzicii și dansului!

Fotografie 4 Logitech G840 XL
Fotografie 1 Logitech G840 XL

Conexiune multiplă Bluetooth

Împărtășiți plăcerea cu prietenii, fiți împreună. Cu Bluetooth® Multi Connection, tu și prietenii tăi poți conecta două dispozitive mobile împreună și poți împărtăși muzică și distracție.

Funcție de redare în grup

Funcția Group Play va zgudui petrecerea. Conectați mai multe turnuri de sunet Samsung împreună pentru amplificarea sunetului fără fir și cu fir.

Foto 4 Turnul de sunet Samsung MX-T40/RU
Fotografie 1 Logitech G840 XL

Impermeabil

Panoul superior al turnului de sunet Samsung este rezistent la apă, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă este stropit sau stropit accidental. Doar bucurați-vă de petrecere!

Redați muzică prin portul USB

Prin portul USB încorporat, poți conecta un dispozitiv extern la turnul acustic și poți reda melodiile tale preferate spre bucuria prietenilor tăi.

Foto 3 Logitech G840 XL