Economii suplimentare de energie

Mergand in vacanta? Pune frigiderul în regim special. Modul vacanță vă permite să economisiți energie prin oprirea secțiunii frigiderului și lăsând doar secțiunea congelatorului în funcțiune. Datorită acestui fapt, economisiți alimente congelate și reduceți costurile cu energie.

Foto 1 Beko RCNA386E30ZXB
Foto 2 Beko RCNA386E30ZXB

Păstrați fructele și legumele proaspete până la 30 de zile

Nu vrei ca alimentele proaspete sa se strice prea repede. Reglarea precisă a temperaturii și umidității reduce formarea condensului în recipientul pentru legume, păstrând alimentele proaspete și sănătoase până la 30 de zile.

Rafturi din sticlă de înaltă rezistență

Nu vă faceți griji dacă puneți o oală mare și grea într-un frigider cu rafturi din sticlă securizată. Sunt fabricate din sticlă călită de înaltă rezistență și pot rezista la sarcini de până la 25 kg. Aceste rafturi sunt mai rezistente la crăpături și zgârieturi decât rafturile din sticlă netratate, astfel încât să puteți așeza în siguranță vase grele pe ele.

Foto 3 Beko RCNA386E30ZXB
Foto 2 Beko RCNA386E30ZXB

Iluminare LED

Poate fi dificil să vezi toate alimentele din frigider, mai ales în colțuri și lângă peretele din spate. Iluminarea LED Illumination® constă din mai multe lumini LED poziționate în partea de sus a frigiderului și în lateral la fiecare nivel de raft, oferind o vedere excelentă a întregului compartiment. În plus, consumă mai puțină energie electrică decât iluminatul convențional.

Carnea, peștele și lactatele rămân proaspete mai mult timp

Depozitarea cărnii, peștelui și a produselor lactate necesită o temperatură mai scăzută. În compartimentul CoolRoom®, aceste alimente sunt păstrate chiar deasupra înghețului și la umiditate optimă. Datorită acestui fapt, produsele își păstrează gustul și prospețimea de două ori mai mult.

Foto 5 Beko RCNA386E30ZXB
Foto 6 Beko RCNA386E30ZXB

Raft ușă reglabil pe înălțime

Poate fi dificil să puneți alimente în frigider, mai ales în sticle înalte. FlexiLift® vă permite să reglați înălțimea unuia dintre rafturile ușii după bunul plac. Îl poți ridica până la 8 cm, chiar dacă există mâncare pe el, pentru a elibera spațiu suplimentar în partea de jos.