Blaupunkt FC965

Televizor splendid Blaupunkt FC965

Slot de expansiune CI+ - vă permite să utilizați cardul de acces direct cu televizorul și să faceți fără dispozitive externe suplimentare dacă operatorul folosește canale plătite.

Funcția «Time shift» - vă permite să nu pierdeți momentele importante din emisie, doar apăsați pe pauză în timp ce vizionați TV în direct

Moduri presetate - imagine și sunet perfecte pentru filme, sport sau concerte

Tehnologia Dolby Audio – te cufundă într-un ocean de sunete

Setare ideală pentru imagine pentru fiecare mod de vizualizare

Modurile de setare prestabilite, cum ar fi Cinema, Sport, Muzică etc. sunt optimizate pentru scenariul de utilizare respectiv, deoarece au cele mai bune setări de culoare, contrast și luminozitate.

Designul special al sistemului de sunet „aduce la viață” ceea ce se întâmplă pe ecran

Un sistem de sunet de înaltă calitate vă va permite să vă bucurați de lucrare în forma în care autorul a conceput-o și a creat-o. Iar modurile presetate ale setărilor de sunet vă vor permite să alegeți modul optim pentru vizionarea unui film, concert sau joc.

Slot de expansiune СI+

Slot de expansiune CI + interfața vă permite să utilizați cardul de acces direct cu televizorul și să faceți fără dispozitive externe suplimentare dacă operatorul folosește canale plătite.

Mai mult decât un televizor

Televizorul Blaupunkt FC965 vă permite să întrerupeți transmisia TV pentru a nu pierde momentele importante, acest lucru este la fel de ușor de făcut ca și atunci când vă vizionați înregistrările, trebuie doar să apăsați pe pauză de pe telecomandă.

Funcția de înregistrare a programelor TV pe unitate vă permite să salvați o transmisie în direct și să o vizualizați la orice moment convenabil, fără a aștepta o repetare.

Playerul media încorporat transformă Blaupunkt FC965 într-un sistem home theater. Doar introduceți o unitate USB cu emisiunea TV, filmul sau alt videoclip preferat și apăsați „PLAY”.