Sunet imersiv și contrast remarcabil

Tonuri de negru profund și de alb pur

Direct Full Array

Luminile de fundal, controlate precis, se reglează inteligent pentru a oferi nuanțe de negru mai bogat și alb pur. Rasfață-te cu cele mai clare detalii și un contrast inegalabil.

Inteligența din spatele imaginii și sunetului spectaculos

Procesor Quantum 4K

Procesorul Quantum 4K asigură performanțe complete, optimizând inteligent imaginea, sunetul și multe altele, pentru a-ți oferi o experiență de vizionare cu adevărat impresionantă.

Un miliard de nuanțe de culoare cu Quantum Dot

Volum de culoare 100% cu Quantum Dot

Tehnologia Quantum Dot oferă cea mai bună imagine creată de noi vreodată. Cu un volum de culoare 100%, Quantum Dot preia lumina și o transformă într-o culoare uluitoare care rămâne ca în realitate, la orice nivel de luminozitate.

Contrast profund si experiență cinematografică

Quantum HDR 1500

Experimentează culoarea captivantă, cu detalii și contrast mai profunde. Quantum HDR 1500 oferă un nou nivel HDR.

Culoare vibrantă din fiecare unghi de vizualizare

Wide Viewing Angle

Wide Viewing Angle îți permite să vezi culori vibrante din mai multe unghiuri, cu o distorsiune redusă a culorilor. Chiar și când privești din lateral, obții o imagine bogată, de fiecare dată.

Mediul se schimbă, imaginea rămâne perfectă

Adaptive Picture

Wide Viewing Angle îți permite să vezi culori vibrante din mai multe unghiuri, cu o distorsiune redusă a culorilor. Chiar și când privești din lateral, obții o imagine bogată, de fiecare dată.

Sunet dinamic

Object Tracking Sound (OTS)

Simte nuanțele din fiecare scenă, cu sunet care urmărește fiecare mișcare. Cu difuzoare dedicate, poți experimenta un sunet 3D realist, care te aduce în mijlocul acțiunii.

TV și soundbar într-o armonie perfectă

Q-Symphony

Înconjoară-te cu sunet de la televizor și soundbar, orchestrate în armonie. Q-Symphony permite într-un mod unic difuzoarelor televizorului și soundbar-ului să funcționeze simultan, pentru o acoperire mai bună, fără a dezactiva difuzoarele TV.

Sunet optimizat automat pentru a se potrivi spațiului tău

SpaceFit Sound

Bucură-te de un sunet optimizat în conformitate cu mediul de instalare, indiferent dacă este poziționat pe perete sau pe masă, oferind o experiență sonoră optimă.

Prinde fiecare cuvânt, fără distrageri

Active Voice Amplifier (AVA)

O detectare inteligentă a zgomotului în timp real. Când se produce un zgomot în mediul înconjurător, acesta poate deranja spectatorii. Cu toate acestea, AVA ajută la evidențierea vocii din scenă, astfel încât televizorul să poată transmite dialoguri clare privitorilor.

Универсальный пульт ДУ с заботой об окружающей среде

Пульт дистанционного управления на солнечной батарее

Новый пульт дистанционного управления на солнечных элементах делает управление всеми внешними устройствами проще и одновременно помогает заботиться об окружающей среде. Он изготовлен из переработанных материалов и работает на солнечной батарее, благодаря чему может самостоятельно заряжаться от внутреннего освещения дома.

4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Câstiga fiecare sesiune de gaming, chiar și atunci când cadrele au o dinamică ridicată. Cu îmbunătățiri excepționale de până la 4K 120Hz, te poți bucura de o experientă de gaming cu acțiune cursivă, fără efecte de tip lag și motion blur.

O experință superioară de gaming

Super Ultrawide GameView & Game Bar

Un astfel de ecan cu aspect 21:9 și 32:9 oferă o zona de vizualizare suplimentară de care ai nevoie pentru a-ți maximiza experiența de joc și pentru a câștiga. Optimizează-ți jocul cu Game Bar, un meniu pe ecran care permite să faci ajustări în timp real ale raportului ecranului, verificare de input lag, FPS, HDR, setările căștilor wireless și multe altele.

Gaming HDR cu low latency și fără efecte de tip tear și stutter

FreeSync Premium Pro

Cu tehnologia certificată AMD FreeSync Premium Pro™ ai gaming fără efecte de tip tear și stutter combinat cu o experință de smooth gaming, high dynamic range și imagini excepționale, pentru o performanță care îți permite să câștigi oricând.

Lucrezi și înveți de acasă

PC pe TV

Bucură-te de tot ceea ce poți să faci. Accesează cu ușurință computerul, laptopul și dispozitivul mobil, fără probleme, direct pe televizor.

Vezi totul pe un singur ecran

Multi View

Urmărești ce este la televizor și pe mobil, pe același ecran, în același timp. Fie că este vorba despre statistici sport live sau ghiduri video pentru gaming, acum conectezi telefonul și Multi View atât de simplu cum nu a mai fost vreodată.

Pur și simplu atingi pentru a te conecta

Tap View

Redarea filmelor sau a muzicii de pe telefonul mobil pe televizor este simplu cu o singură atingere. Când atingi telefonul mobil de rama televizorul, acesta este detectat automat și redă instant filmul sau emisiunea ta preferată. Acum este rapid și ușor să transferi continutul dorit pe televizor și să te bucuri de vizionare în continuare fără întreruperi.