Descoperiți beneficiile Smart TV 4K

Tehnologia PurColor

Imagini realiste cu reproducere îmbunătățită a
culorilor

Datorită tehnologiei PurColor, privitorul se simte ca un participant la evenimentele care au loc pe ecran. Această tehnologie oferă ecranului o paletă bogată de tonuri de culoare, oferind spectatorului o experiență captivantă pe ecran.

Culori realiste 4K

procesor Crystal 4K

Upscaling inteligent de până la 4K, vă permite să vizionați conținutul dvs. preferat la rezoluție mai mică la rezoluție 4K ultra-clară. În plus, cu tehnologia avansată de procesare a culorilor, vă veți bucura de reproducerea reală a culorilor.

Netezime îmbunătățită a mișcării pentru o imagine clară

Funcția Motion Xcelerator

Bucurați-vă de imagini clare și de înaltă calitate. Televizorul analizează automat fiecare cadru și îl optimizează.

Experimentați imagini realiste 4K UHD

Rezoluție 4K

Un ecran de televizor 4K UHD conține de 4 ori pixelii unui televizor FHD, astfel încât să vedeți imagini excepțional de clare, cu detalii superbe. Acum vei putea discerne cele mai mici detalii din fiecare scenă.

Vedeți detalii în cele mai întunecate și mai luminoase scene

Suport conținut HDR

Tehnologia High Dynamic Range mărește gama de luminozitate a ecranului televizorului, astfel încât să puteți experimenta o gamă bogată de culori și detalii excelente chiar și în cele mai întunecate și luminoase scene.

Combinație armonioasă de televizor și bară de sunet

Modul Q-Symphony

Înconjurați-vă cu sunetul armonios al televizorului și al soundbar-ului. Tehnologia unică Q-Symphony permite difuzoarelor TV și barei de sunet să lucreze în sincronizare pentru cea mai bună experiență de sunet surround.

Cadrul îngust înseamnă mai mult spațiu imobiliar al ecranului

Fără rame pe trei laturi ale ecranului

Designul subțire și elegant vă menține atenția concentrată pe ecran. Designul minimalist al televizorului și fără rame pe 3 laturi stabilesc noi standarde pentru televizoare.

Scapa de fire

Soluție de curățare a cablurilor

Organizați cablurile cu atenție, astfel încât să nu vă aglomereze împrejurimile și să nu vă strice frumusețea televizorului.

Atingeți pentru a vă conecta

Atingeți funcția Vizualizare

„Vizionarea videoclipurilor sau ascultarea muzicii de pe telefonul smartphone pe televizor este la fel ca o atingere. Când atingeți televizorul cu smartphone-ul, televizorul va recunoaște atingerea și va afișa automat conținutul smartphone-ului pe ecran. Astfel, puteți rapid și ușor conectează-te la televizor și continuă să te bucuri de conținutul tău preferat pe ecranul mare. Ecranul televizorului.”