Personalizează-ți televizorul

Marca TV nr.1 din lume, de 15 ani consecutivi

Универсальный пульт ДУ с заботой об окружающей среде

Пульт дистанционного управления на солнечной батарее

Новый пульт дистанционного управления на солнечных элементах делает управление всеми внешними устройствами проще и одновременно помогает заботиться об окружающей среде. Он изготовлен из переработанных материалов и работает на солнечной батарее, благодаря чему может самостоятельно заряжаться от внутреннего освещения дома.

O lucrare de artă , The Frame este mai mult decât un televizor.

Design modern

Designul de inspirație minimalistă al The Frame se îmbină perfect cu interiorul tău. Este mai subțire, mai armonios și are un finisaj monocrom pe spate, care creează un aspect sofisticat din orice unghi. Conectează cablul One Invisible Connection și descoperă de ce este The Frame este ma mai multe decăt un simplu televizor - pornit sau oprit.

Mai multe culori, mai multe stiluri, mai mult din ceea ce te reprezintă.

Ramă ce poate fi personalizată

Bucură-te de două opțiuni pentru rama detasabilă. Stilul Modern al cadrului este disponibil în culorile White, Teak, Brown și Beige iar noul stil Bevel al cadrului este disponibil în White și Brick Red. Sistemul de aplicare magnetic, ușor de utilizat, procesul de schimbare între culori și stiluri și găsirea aspectului potrivit pentru stilul casei tale.

În cutie gășiți un suport de perete ușor de instalat prin care poți așeza The Frame perfect pe perete.

Slim Fit Wall-Mount

Precum un tablou adevarat, Slim Fit Wall-Mount aduce The Frame la nivelul peretelui. Odată montat, suportul său pivotant îți permite să rotești unghiul televizorului pentru a-l potrivi. Ai chiar opțiunea de a agăța The Frame în poziție verticală, în modul portret.

One Invisible Connection inclus

One Invisible Connection

Scapă definitiv de cablurile dezordonate. Cablul unic și translucid One Invisible Connection conectează perfect dispozitivele la televizor. Cu până la 15 metri de libertate, poți găsi în cele din urmă un loc mai discret perifericelor tale pentru TV. Ceea ce ne duce către One Connect Box.

One Connect Box, mai puține cabluri

One Connect Box

Dispozitivele tale externe nu mai trebuie să fie plasate direct lângă televizor. În schimb, pune-le într-un loc în care nu pot fi văzute, astfel încât să-ți poți păstra întregul spațiu îngrijit și ordonat.

Впишется в любое пространство

Versatilitate verticală

Height Adjustable Stand

Height Adjustable Stand îți permite să ridici The Frame, lăsând suficient spațiu pentru a poziționa un soundbar.

Oprește The Frame și lasă opera ta favorită de artă să te încante.

Art Mode

Oprește The Frame și urmărește cum se transformă un televizor uimitor într-o galerie de artă privată, prin simpla apăsare a unui buton. Art Mode îți oferă posibilitatea de a-ți etala colecția personală de artă, cu o gamă incredibilă de creații organizate - personalizate și controlate așa cum îți dorești.

Bucură-te de galerii de clasă mondială

Art Store

Organizează-ți propria colecție de artă personală, cu o bibliotecă în creștere, cu peste 1.400 de lucrări de artă, de la instituții de renume mondial. De la clasici îndrăgiți, la minuni moderne, până la fotografii uimitoare, Art Store îți oferă acces nelimitat la un conținut variat.

Îți simte prezența

Senzor de mișcare

The Frame pornește automat, pentru a-ți prezenta lucrările de artă, atunci când simte că ai intrat în cameră. Părăsești camera și se oprește pentru a economisi energie.

Lucrări de artă, întotdeauna în cea mai bună lumină

Senzor de luminozitate

Dacă nivelul de iluminare al interioarelor se schimbă, senzorul de luminozitate The Frame reglează automat luminozitatea și culoarea ecranului, păstrând aspectul natural și culoarea imaginilor de pe ecran.

Lasă-te încântat de colecția de fotografii personale

My Collection

Opera de artă nu este singurul lucru pe care îl poți prezenta pe televizorul tău. Trimite-ți fotografiile la The Frame cu smartphone-ul sau cu o unitate flash USB și partajează pozele tale preferate.

Mai multe opțiuni de personalizare pentru arta și fotografiile tale


Mod: Mat Canvas

Adaugă un fundal mat realist în spatele operei tale de artă, pentru a o face să iasă în evidență. Alege dintre 5 fundaluri mate și 16 culori.

Filtre

Aplică un efect autentic de pensulație colorată și transformă-ți fotografiile în opere de artă. Alege dintre filtrele Original, Art, Ink, Wash, Pastel, Aqua și Fauve.

Favorite

Ai găsit o piesă de artă care îți place? Construiește-ți propria colecție personalizată, cu piesele de artă preferate. Selectează și marchează ca favorite piesele care îți plac, astfel încât să le poți accesa cu ușurință, pe toate, într-un singur loc.

Memorie extinsă

The Frame are o memorie încorporată suficientă, care poate stoca până la 1.200 de imagini și lucrări de artă, la o rezoluție ridicată.


Un miliard de nuanțe de culoare cu Quantum Dot

100% volum de culoare cu Quantum Dot

Tehnologia Quantum Dot oferă cea mai bună imagine creată de noi vreodată. Cu un volum de culoare 100%, Quantum Dot preia lumina și o transformă într-o culoare uluitoare care rămâne ca în realitate, la orice nivel de luminozitate.

Începe cu un procesor AI 4K la un nivel superior

Procesor Quantum 4K

Procesorul Quantum 4K asigură performanțe complete, optimizând prin AI imaginea, sunetul și multe altele, pentru a-ți oferi o experiență de vizionare cu adevărat impresionantă.

4K AI upscaling fără bariere

4K AI upscaling

Scenă cu scenă, The Frame folosește memorarea automată, pentru a crea o bibliotecă cu diverși algoritmi ai datelor vizuale, pe care îi folosește pentru a restabili cel mai mic detaliu, pentru a elimina zgomotul de imagine și pentru a contura textul și marginile obiectelor, rezultând un 4K realist.

Culori realiste, bogate

Color Mapping

Prin procesorului Quantum pe 16 biți al The Frame cele doua tehnologii 3-Dimensional color control și Machine learning îmbunătățescdetaliile și contrastul culorilor, asigurând de fiecare dată culoari este redate cu precizie, chiar și în scenele sau setările foarte luminoase.

Imagine optimizată automat, în orice mediu de iluminare

Adaptive Picture

The Frame analizează luminozitatea din cameră în funcție de patru setări - întunecat, normal, strălucitor și foarte strălucitor - precum și nivelul de luminozitate al conținutului și ajustează automat și în consecință setările de luminozitate și de contrast ale televizorului, astfel încât ceea ce urmărești să arate întotdeauna perfect.

Sunet optimizat automat, bazat pe tipul de conținut

Adaptive Sound

Indiferent ce te hotărăști să urmărești, Adaptive Sound se asigură că va suna perfect. Procesor Quantum 4K optimizează sunetul în funcție de inteligența scenică audio, în timp real și ajustează automat tipul de sunet la unul din cele patru moduri, respectiv Dialog, Muzică, Sport și Acțiune.

Sunet optimizat automat, în funcție de locuința ta

SpaceFit Sound

Bucură-te de un sunet optimizat în conformitate cu mediul de instalare, indiferent dacă este poziționat pe perete sau pe masă, oferind o experiență sonoră optimă.

Ton optimizat al culorii luminii de fundal pentru un contrast intens

Dual LED

Tehnologia de iluminare Dual LED oferă un contrast mai îndrăzneț și mai precis și ajustează tonul culorii pentru a se potrivi cu tipologia conținutului tău perfect.

Faci mai mult de acasă cu The Frame

Transformă The Frame într-o stație de lucru profesională

PC on TV

Există atât de multe modalități de a rămâne productiv de acasă cu The Frame. Îți recunoaște automat computerul de la birou, permițându-ți să-l utilizezi chiar pe televizor. Partajează ecranul direct de pe un computer sau de pe un laptop din apropiere. Pur și simplu conectezi un mouse și o tastatură Bluetooth și vezi cât de ușor este să lucrezi de acasă.

Mai multe modalități de conectare instantanee

Mobile Mirroring

Vrei să continui apelul video pe un ecran mai mare? Cu SmartThings pe dispozitivul tău cu Android sau cu Apple AirPlay pe iPhone, smartphone-ul tău poate fi redat pe The Frame pentru o experiență mai mare și mai bună de conversație video.

O experiență multi-ecran care poate fi personalizată

Multi View

The Frame îți permite să urmărești două ecrane în același timp, astfel încât să te poți antrena, în timp ce urmărești emisiunea sau filmul tău preferat. Conectează-ți smartphone-ul și asigură-te că faci exercițiile corect. Personalizează dimensiunea videoclipului și opțiunile audio și preia controlul complet asupra a ceea ce vizionezi.

Divertisment la domiciliu, în modul mai inteligent

Portalul de conținut și de conexiune completă a casei tale, SmartTV îți aduce o lume a conținutului care depășește experiența de vizionare, cu modalități mai inteligente de conectare, căutare, control și de încântare, cu tot ceea ce te binedispune. Mai jos, sunt doar câteva dintre modalitățile prin care SmartTV îți îmbunătățește experiențele de zi cu zi.

Conectează-ți telefonul la ecranul mare cu o simplă atingere

Tap View

Nu ai chef să asculți muzică prin căști sau prin difuzor? Atinge ușor The Frame cu smartphone-ul tău și urmărește vizualizările Music Wall care adaugă ambianță camerei tale, în timp ce muzica îți este redată prin difuzoarele TV, pentru o experiență de ascultare vizuală îmbunătățită.

Prima telecomandă Eco cu incărcare solară

Solar Cell Remote

The Frame detectează automat dispozitivele tale externe, astfel încât acestea să fie gata de utilizare în momentul în care le conectezi. Utilizează One Remote pentru controlul ușor al tuturor dispozitivelor conectate și nu-ți face griji cu privire la schimbarea bateriilor - tehnologia cu celule solare permite încărcarea acesteia doar cu lumina din interior.