Fii auzit cu microfonul direcțional, cu voce îmbunătățită

Cu setul cu cască JBL Quantum 300, veți fi auzit în mod clar atât de soldați, cât și de oponenți. Experimentați avantajele sunetului clar atunci când comunicați cu aliații și dușmanii cu un microfon direcțional pop-up cu îmbunătățire vocală.

Optimizat pentru PC, compatibil cu diverse platforme

Folosind mufa de 3,5 mm, JBL Quantum 300 este compatibil cu PC, PlayStation ™ *, Xbox ™, Nintendo Switch ™, dispozitive mobile, Mac și VR. De asemenea, puteți utiliza un cablu adaptor de 3,5 mm pentru a vă conecta setul cu cască prin USB pe computer, PlayStation și Mac. Funcțiile JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, microfon etc.) sunt disponibile numai pe un PC. Verificați compatibilitatea în manualul de conectare.
* Compatibil cu PlayStation (PS5 și PS4)
** Compatibil cu Xbox (Xbox Series XS și One)

Pachet software JBL QuantumENGINE simplu și simplu

Sunet surround puternic imersiv cu software-ul unic PC JBL QuantumENGINE. Alegeți propriile setări de sunet surround pentru setul cu cască JBL Quantum 300 de pe panoul convenabil, creați profile separate. De asemenea, puteți personaliza egalizatorul sau puteți alege dintre 6 presetări.

Joacă mai mult și mai confortabil cu pernele pentru urechi din spumă cu memorie

Cu o bandă ușoară și perne pentru urechi din spumă cu memorie, puteți juca și mai mult. Tampoane detașabile pentru urechi pentru întreținerea ușoară a căștilor.

Trăiește jocul cu JBL QuantumSURROUND ™

Tehnologia JBL QuantumSURROUND ™ folosește algoritmi avansați, sunet surround și software-ul PC JBL QuantumENGINE pentru a simula un sunet multicanal superb, creând un scenariu spațial incredibil de captivant, cinematografic și un avantaj real asupra concurenței.

Rămâneți în acțiune cu tehnologia JBL QuantumSOUND Signature

De la cele mai liniștite pași la cele mai puternice explozii. Semnătura JBL QuantumSOUND face ca fiecare scenă să fie epică și pe fiecare jucător mai pregătit. Driverele de neodim de 50 mm oferă performanțe acustice adaptate pentru jocuri. Scufundați-vă în cel mai realist mediu sonor și profitați de orice luptă.