INFORMATIILE PRODUSULUI

Seria AEG 6000 de mașini compacte cu tehnologia ProSense® vă va ajuta să vă mențineți la minimum elementele clasice și uzura de zi cu zi. ProSense ajustează setările pentru fiecare ciclu în funcție de greutate, dozând cu exactitate cantitatea potrivită de apă și electricitate. Mașinile noastre compacte ocupă spațiu minim, asigurând curățenie maximă.

ECONOMISIȚI APA ȘI ENERGIE CU PROSENSE TECHNOLOGY®

Tehnologia ProSense® cântărește fiecare încărcătură, iar senzorii cronometrează cu precizie spălarea, optimizând îngrijirea fiecărui articol. Lenjeria va avea întotdeauna un aspect proaspăt, nou. În plus, veți economisi apă și energie electrică.

SOFTPLUS: HAINE MAI MOALE SI MAI DURABILE

Opțiunea Softplus oferă protecție uniformă și înmuiere a țesăturii. Ciclul final de centrifugare distribuie rufele în tamburul mașinii de spălat. Balsamul interacționează cu toate fibrele țesăturii. Hainele vor fi moi, fibrele hainelor vor fi protejate, pentru ca toate lucrurile tale să reziste mai mult.

ECONOMISIRE DE TIMP: ÎNGRIJIREA RUFELOR RAPIDĂ, EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Economie de timp: cheltuiți un minim de timp și energie pentru îngrijirea rufelor. Combinând opțiunile Eco și TimeSave, scurtați ciclul de spălare fără a compromite rezultatele.

STARTUL ÎNTARZIAT VA FACE VIAȚA LIBERĂ

Când să spăl rufele? Pornirea cu întârziere vă oferă libertatea de a alege. Doar stabiliți ora de începere și mergeți la afacerea dvs.

MOTOARE INVERTER PENTRU DURAȚĂ LUNGĂ

Motoarele cu invertor fac mașina mai durabilă. Ei consumă mai puțină energie electrică, oferind același nivel ridicat de performanță zi după zi.