Mai multe informații dintr-o privire

Mi Smart Band 6 și-a păstrat forma clasică, dar în același timp are un ecran inovator de 1,56 inci, ceea ce îl face atât confortabil de utilizat, cât și atractiv în aspect. În plus, afișajul său îmbunătățit arată acum cu 50% mai multe informații decât generația anterioară. Vă permite să verificați cu ușurință mesaje text, apeluri și notificări dintr-o privire.

Fiecare detaliu este vizibil

Noul ecran AMOLED al trackerului nu este doar mare, ci și cu densitate mare de pixeli (326 ppi), astfel încât să puteți seta persoana iubită, animalul de companie sau opera de artă preferată ca fundal. Pentru ca de fiecare dată când ridici încheietura mâinii, ziua ta să pară mai strălucitoare.

Personalizează-ți brățara inteligentă după bunul plac

Schimbați cadranul în fiecare zi. Aplicația brevetată conține peste 60 de modele de afișare special concepute pentru modul ecran complet al Mi Band 6. Tot ce rămâne este să găsești o copertă care îți place și care să îți poată completa stilul.

Paletă largă de culori

Galben vesel, fildeș elegant sau albastru calm? Mi Smart Band 6 cu curele de diferite culori îți oferă posibilitatea de a alege opțiunea care se potrivește preferințelor tale.

Urmărirea SpO₂

Saturația oxigenului din sânge (SpO₂) este un parametru fiziologic important care semnalează starea corpului dumneavoastră. Fii în ton cu corpul tău, măsoară saturația de oxigen din sânge oricând, oriunde.

Monitorizare inteligentă a ritmului cardiac 24 de ore

Biosenzorul PPG încorporat măsoară cu precizie ritmul cardiac, urmărind modificările ritmului cardiac în timpul exercițiului și odihnei. Pentru ca tu să fii mereu stăpân pe starea ta.

Pariați pe un somn bun

Somnul normal este cheia pentru vigoare și bunăstare. Mi Smart Band 6 determină cu exactitate durata somnului și fazele sale (somn profund, somn REM, fază REM) pe baza modificărilor ritmului cardiac și oferă recomandări bazate pe știință pentru a vă ajuta să dezvoltați obiceiuri sănătoase.

Urmărirea sănătății femeilor

Monitorizează-ți ciclul, înregistrează perioadele și urmărește-ți ovulația. Iar Mi Smart Band 6 vă va informa în ce perioadă a ciclului sunteți, astfel încât să vă puteți planifica treburile în avans.

Exerciții de respirație

Simțiți tensiune intensă? Trackerul de fitness vă ajută să vă relaxați rapid corpul și mintea cu exerciții de respirație. Doar urmați instrucțiunile de pe ecran și redobândiți-vă liniștea interioară.

Monitorizarea stresului

Trackerul are, de asemenea, capacitatea de a vă urmări nivelul de stres și de a oferi sfaturi despre relaxare și recuperare.

30 de moduri de fitness. Antrenor personal pe încheietura mâinii

Mi Smart Band 6 are 19 moduri noi de fitness, cum ar fi antrenamentul HIIT, baschet, box și zumba, iar acum oferă trei duzini de activități diferite din care să alegeți. Mai mult, în timpul exercițiului, pe ecran sunt afișate întotdeauna informații despre durata antrenamentului, numărul de calorii arse și ritmul cardiac, ceea ce face ca exercițiul să fie și mai eficient.

Gata pentru tratamente cu apa

O rezistență la apă de 5 ATM * înseamnă că puteți purta Mi Smart Band 6 în piscină sau puteți naviga pe plajă. În plus, puteți alege dintre cinci stiluri diferite de înot pentru a vă urmări activitatea cu mai multă precizie.

Recunoașterea automată a șase tipuri de activitate

Trackerul recunoaște automat 6 moduri de fitness: alergare în aer liber, bandă de alergat, mașină de vâslit, antrenor eliptic, mers pe jos și ciclism. Pentru a nu pierde timpul alegând un regim și să vă puteți concentra asupra exercițiilor.

Baterie de mare capacitate și încărcare magnetică

Faceți-vă afacerea fără întrerupere pentru reîncărcări frecvente. Mi Smart Band 6 a primit o baterie destul de mare, a cărei încărcare va dura 14 zile în modul normal sau 19 zile în modul de economisire a energiei. * Și încărcarea magnetică ușor de utilizat va face procesul de reîncărcare a energiei cât mai confortabil posibil.