Sunet JBL Signature

100 de wați de sunet puternic semnat JBL cu bas profund vă vor ajuta să vă găsiți ritmul. JBL PartyBox On-The-Go prezintă sunete ridicate, medii bine dezvoltate și minime puternice, precum și o funcție Bass Boost pentru a seta căldura pe tot parcursul serii, atât în ​​interior, cât și în exterior.

Spectacol de lumini la ritmul muzicii

Înveseliți-vă petrecerea cu un spectacol de lumini dinamic care strălucește în ritmul muzicii, uimind oaspeții. Alegeți dintre numeroase presetări și lăsați culorile să se schimbe în muzică și trebuie doar să decideți melodia.

Microfon wireless JBL inclus

Cântă fără limite sau fire. JBL PartyBox On-The-Go vine cu un microfon wireless JBL cu o rază de acțiune de până la 10 metri.

 Setări avansate pentru cele mai bune sunete vocale

Cântați din aplicațiile dvs. preferate de karaoke prin Bluetooth și modificați basul, înălțimea și ecoul pentru efectul vocal dorit. Conectați două microfoane și cântați un duet.

 Rezistență la stropire IPX4

Petreceri pe plajă, petreceri la piscină și dans în ploaie. Protecția clasificată IPX4 păstrează fiabilitatea JBL PartyBox On-The-Go, chiar dacă oaspeții se udă puțin.

 6 ore de redare

Bateria încorporată oferă până la 6 ore de funcționare fără reîncărcare.

 Dă două - fă-o mai tare 

100 de wați sunt multe, dar se poate face mai mult. Asociați două difuzoare de petrecere compatibile cu tehnologia Bluetooth True Wireless Stereo (TWS).

 Capabilitatea de a conecta microfonul și instrumentele muzicale

Nu ascultați doar muzica, simțiți-o. Cu intrări de microfon și chitară încorporate, puteți cânta și juca împreună cu melodiile preferate sau chiar să le creați.