Principalele caracteristici ale TOSHIBA MW-MM20P (WT)

CONTROL MECANIC CONVENABIL

Alegeți programul adecvat într-un mod simplu și convenabil

PLACĂ ROTATIVĂ STABILĂ

Placa rotativă stabilă facilitează amplasarea și îndepărtarea vaselor

BAZA ANTIDERAPANTĂ

Microunde în siguranță și sigur pe orice suprafață - nu vă faceți griji dacă îl atingeți sau îl mutați din greșeală

TEMPORIZATOR 35 DE MINUTE

Capacitatea de a seta cronometrul chiar și timp de 35 de minute. În timp ce prânzul se încălzește, veți avea timp să urmăriți un episod din serialele dvs. TV preferate

TOSHIBA MW-MM20P (WT) Descrierea funcției

CALITATE JAPONEZĂ

Calitatea contează. Alegeți un cuptor cu microunde japonez care vă va rezista ani de zile. Tehnologia modernă și de ultimă oră este deja în bucătăria ta.

ASPECT

Proiectul contează. Decorează-ți casa cu încă o altă capodoperă Art Nouveau. Locație ideală: deasupra cuptorului sau pe blatul de bucătărie.

DECONGELARE

Viteza contează. Decongelare rapidă. Trăiești în mișcare constantă? Decongelați rapid mâncarea gătită anterior și savurați din nou gustul proaspăt. Cuptorul cu microunde vă va ajuta să determinați timpul de dezghețare în funcție de greutatea alimentelor.

CULOARE ALBA

Culoarea contează. Alegeți un cuptor cu microunde alb pentru bucătăria dvs. Vedeți cum se combină perfect cu mobilierul dvs. de casă și alte echipamente de bucătărie.

TEMPORIZATOR 35 DE MINUTE

Timpul contează. Setările temporizatorului de până la 35 de minute vă vor asigura o casă relaxantă. Nu vă veți face griji dacă uitați să opriți cuptorul cu microunde.

ILUMINARE INTERIOARĂ CU LED

Iluminarea contează. Iluminarea cu LED-uri din cuptorul cu microunde vă permite să observați procesul de gătit în interiorul dispozitivului. Acest lucru vă va permite să controlați pregătirea vasului.

PLACĂ ROTATIVĂ STABILĂ DE 255 MM

Stabilitatea contează. Placa de sticlă cu diametrul de 255 mm se rotește uniform și fără smucituri, perfectă pentru vasele dvs. de gătit. Fabricat din sticlă durabilă, este robust și facilitează plasarea și recuperarea alimentelor rapide.

BAZA ANTIDERAPANTĂ

Durabilitatea contează. Puteți pune cuptorul cu microunde pe blatul bucătăriei fără a vă face griji că îl veți răsturna accidental. Picioarele antiderapante oferă o aderență foarte bună.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA INCENDIILOR

Materialele utilizate pentru fabricarea cuptoarelor cu microunde Toshiba îndeplinesc standarde stricte de calitate și asigură cel mai înalt nivel de siguranță la incendiu.

5 NIVELURI DE PUTERE

Alegerea ta contează. Alegeți nivelul de putere necesar în orice moment, în funcție de cât de mult și ce fel de mâncare încălziți.