Aquawave

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave, creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare spalare.

DrumClean SteamCure™

Iti doresti haine perfect curate si igienizate? Atunci va trebui sa acorzi o atentie deosebita si curatarii cuvei. Din fericire, noile masini de spalat rufe Beko sunt dotate cu functia speciala DrumClean SteamCure, care cu ajutorul utilizarii aburului inaintea programului asigura igenizarea cuvei si indepartarea mirosurilor neplacute.


Tehnologii Ingenioase

Down Wear SteamCure™

Acest program este special conceput pentru spalarea gecilor cu puf. Datorita sistemului special de centrifugare al acestui program, apa ajunge in golurile de aer dintre pene. Iar aburul utilizat la sfarsitul programului ajuta ca tesaturile sa devina mai moi, placute la atingere.

SteamCure Hygiene

Programul Hygiene cu SteamCure, destinat articolelor de imbracaminte care necesita o spalare profunda, utilizeaza aplicarea aburului la inceputul programului de spalare, asigurand astfel un nivel ridicat de igiena hainelor tale.

Aquafusion

Tehnologia Aquafusion special dezvoltata pentru reducerea cantitatii de detergent pierdute la fiecare spalare, va va ajuta sa economisiti bani si detergent, imbunatatind in acelasi timp performanta spalarii.

AntiCrease®

Calcatul lenjeriei si a hainelor va fi o placere cu ajutorul functiei anti sifonare. Ciclul de stoarcere al unei masini de spalat rufe este impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Astfel, acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt.

Durable heater

Masinile de spalat rufe Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, fapt ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori.

Shirts SteamCure™

Scapa de grija cutelor de pe camasile preferate cu ajutorul programului Shirts SteamCure. Datorita miscarilor de rotire si a aburului utilizat la sfarsitul programului, camasile si tricourile tale vor arata impecabil.

Fast+

Poti alege sa incarci masina la jumatate din capacitate, iar functia Fast+ va reduce durata de spalare la 55%. Datorita optimizarii pasilor de spalare si al consumului de apa, activitatea masinii de spalat este crescuta, astfel incat sa obtina performante ridicate intr-un timp cat mai scurt.

Afisare timp spalare ramas

Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic.

Gentlecare

Utilizati acest program pentru a spala hainele delicate (tricotaje, bumbac, lenjerie, matase etc). Datorita miscarii lente din interiorul masinii, hainele tale isi vor pastra fermitatea.