Tefal Healthy Chef

Vasele de gătit Tefal Healthy Chef sunt concepute pentru a pregăti mese sănătoase și delicioase în fiecare zi. Acoperirea antiaderență Mineralia+ ultrarezistentă este întărită cu particule minerale naturale și prezintă proprietăți antiaderențe excelente - puteți prăji mâncarea pe el fără a adăuga ulei. Indicatorul Thermo-Signal™ vă permite să gătiți alimente la temperatura potrivită, în timp ce partea de jos Thermo-Fusion™ menține vasele încălzite uniform. Rasfata-te pe tine si pe cei dragi cu preparate delicioase si sanatoase cu Tefal.



Acoperire antiaderent Mineralia+

Acoperirea antiaderență Mineralia+ este întărită cu particule minerale și durează mult timp, oferind proprietăți antiaderențe impecabile chiar și atunci când gătiți fără ulei.

Acoperire antiaderență sigură

0% PFOA, 0% plumb, 0% cadmiu. Tefal aplică controale de producție mai stricte decât cele impuse de reglementările actuale privind producția alimentară. Acoperirile pentru vase de gătit Tefal sunt produse fără adaos de plumb și cadmiu. Nicio migrare peste pragul de detectare.

Indicator Thermo-Signal™

Indicatorul de temperatură Thermo-Signal™ îți arată temperatura optimă pentru a începe gătitul, ceea ce garantează textura perfectă, culoarea frumoasă și aroma delicioasă a preparatelor tale.

Fund cu inducție avansată

Partea inferioară cu inducție Thermo-Fusion™ se încălzește rapid și uniform pentru a vă găti mâncărurile preferate.

Forma gânditoare

Marginile vaselor sunt special modelate pentru scurgerea confortabilă și precisă a excesului de lichid, fără stropire.

Compatibil cu toate tipurile de plite

Vasele de gătit sunt potrivite pentru utilizare pe aragazele pe gaz, electrice, vitroceramice și cu inducție.

Acoperire antiaderență de înaltă calitate

Vasele de gătit sunt echipate cu un strat antiaderent intern și extern, care asigură gătit confortabil și curățare ușoară.

Fabricat în Franța

Tefal produce această serie de veselă în Franța folosind propria experiență și tehnologie.

Gătit eficient energetic

Tehnologia avansată Thermo-Signal™ detectează momentul exact în care tigaia a atins temperatura ideală și puteți începe să gătiți. Fii ghidat de indicator pentru a evita supraîncălzirea vaselor și a reduce consumul de energie în timpul gătirii.

Gătit rapid

Tăiați ingredientele în bucăți mici pentru a accelera gătitul și pentru a reduce consumul de energie.

Utilizați arzătorul potrivit

Utilizați vase de gătit cu arzătoare cu diametrul corect pentru a reduce consumul de energie. Partea inferioară a vaselor de gătit trebuie să acopere complet arzătorul.

Grija pentru natura

Vasele de gătit Tefal pot fi gătite fără ulei vegetal, unt sau grăsime animală, ceea ce este bun pentru sănătate și reduce impactul negativ al oamenilor asupra mediului.

Tefal - veselă numărul 1 în lume

Tefal își îmbunătățește constant tehnologia pentru a vă garanta rezultate perfecte și produse de înaltă calitate, de lungă durată - un alt motiv pentru a alege Tefal!