Cameră triplă AI de 13 MP

Camera triplă AI de 13 MP a OPPO A15 este capabilă să surprindă fiecare mic detaliu, oferind fotografii clare și vii. Un obiectiv macro de 2 MP surprinde detalii de prim-plan, în timp ce un obiectiv cu adâncimea de 2 MP oferă un bokeh la nivel hardware pentru portrete dramatice.

Frumusețea ta naturală

AI Selfie Tune, dezvoltat de OPPO, îi permite lui OPPO A15 să-ți surprindă caracteristicile unice indiferent de iluminare, evidențiind personalitatea ta. Efectul este obținut folosind retușuri naturale și detalii de conturare.

Modul portret cu efect bokeh

Datorită efectului bokeh în modul portret, poți fi sigur că toți ochii sunt ațintiți asupra ta, indiferent de ce se întâmplă în fundal.

Modul de optimizare a scenei AI

Capabil să identifice 21 de tipuri de scene și să aleagă soluția perfectă pentru fiecare pentru a face fotografia ta să arate impresionantă.

Modul macro

De la flori la alimente: imagini clare cu cele mai fine detalii de la doar 4 cm distanță.

Un ecran de care nu-ți poți lua ochii

Un ecran de această dimensiune va face vizionarea videoclipurilor să fie de neuitat. Chiar și în lumina puternică a soarelui, vei vedea fiecare detaliu.

Subtire si foarte confortabila

Cu un design ergonomic al corpului, OPPO A15 este confortabil de utilizat cu o singură mână. Alegeți dintre culorile bogate pentru a se potrivi perfect cu stilul dvs. unic.

Scaner de amprente și sistem inteligent de recunoaștere a feței

Deblocați cu ușurință OPPO A15 cu un senzor de amprentă montat în spate sau un sistem inteligent de recunoaștere a feței, bazat pe 128 de puncte biometrice. Atingeți cu degetul sau priviți-vă doar smartphone-ul pentru deblocare instantanee.

Procesor octa-core

OPPO A15 este echipat cu o memorie încorporată de 32 GB. Nevoie de mai mult? Am oferit o extindere de până la 256 GB, astfel încât să vă puteți bucura de toate fotografiile, filmele și muzica preferate. Și datorită procesorului octa-core puternic, jocurile și videoclipurile se vor reda fără întârziere.

Baterie 4230 mAh

Cu o baterie de 4230 mAh, puteți viziona videoclipuri HD timp de 16 ore sau puteți juca jocuri timp de 6 ore. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea frecventă a bateriei.