ROG Strix G15/17 este o platformă de jocuri mainstream alimentată de Windows 10 Pro (opțional). Cu o configurație puternică care poate include un procesor AMD Ryzen 7 4800H și o placă grafică GeForce GTX 1650, acest laptop este potrivit pentru o gamă largă de sarcini. Afișajul său este disponibil în două variante: rata de reîmprospătare de 300 Hz de grad esports sau WQHD de înaltă rezoluție. Ambele opțiuni au un timp de răspuns scăzut (3 ms) și acceptă Adaptive-Sync. Sistemul de răcire optimizat asigură performanțe stabile la sarcini grele, astfel încât ROG Strix G15/17 vă va permite să vă arătați toate abilitățile în orice situație de joc!

Atrage vederi

Estetica sporturilor apare în fiecare dintre opțiunile de culoare: negru ascuns, gri elegant și electropunk strălucitor. Cu un șasiu cu 7% mai subțire față de modelul anterior, laptopul este împodobit cu tot felul de elemente decorative până la panoul de jos, astfel încât acest dispozitiv portabil va arăta grozav din orice punct de vedere. Pentru a adăuga și mai multă culoare, iluminarea de fundal Aura, realizată sub forma unui logo metalic ROG, încorporat în tastele tastaturii și continuat în banda de iluminare care trece de-a lungul marginilor carcasei, va ajuta la adăugarea de mai multă culoare.

Joacă mai luminos!

Colorează-ți viața cu culori strălucitoare! Banda de iluminare din noul model de laptop diferă de versiunea anterioară printr-o densitate mai mare de LED-uri, astfel încât lumina de fundal de sub carcasă arată mai clar. Efectele sale vizuale pot fi sincronizate cu iluminarea altor dispozitive compatibile Aura (tehnologia Aura Sync).

Pentru ciberatleți

Laptopul combină durabilitatea necesară utilizării de zi cu zi cu un stil sportiv. Capacul din aluminiu oferă o protecție excelentă împotriva șocurilor, permițând totodată și mai mult subțirea cadrului ecranului. Carcasa din plastic de sub încheieturi rămâne mai rece în timpul curselor de joc maraton. O incrustare cu textură căptușită de-a lungul panoului inferior ține laptopul în siguranță în poziție în timp ce te joci și îl împiedică să alunece din degete atunci când îl transporti.

Corp compact

Puterea mare de procesare a noilor laptop-uri Strix este ambalată într-un design și mai compact: modelul de 15 inchi este cu 7% mai mic, iar modelul de 17 inchi este cu 5% mai mic decât predecesorii lor. Acest lucru a fost posibil, printre altele, prin reducerea cadrului ecranului. Suprafața relativă a ecranului este de până la 87%.

Touchpad mărit

Pentru a face interacțiunea de zi cu zi cu laptopul mai confortabilă, zona touchpad-ului a fost mărită semnificativ - cu până la 85% față de versiunea anterioară. Acest lucru înseamnă un confort sporit atunci când mișcați mâinile și efectuați gesturi cu mai multe degete. Suprafața de sticlă a touchpad-ului cu un finisaj mat combină durabilitatea cu o netezime plăcută la atingere.

CONFIGURARE PUTERNICĂ

Configurația modernă face din acest laptop un dispozitiv versatil pentru jocuri, streaming, multitasking și orice altă aplicație. Placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 oferă rate de cadre ridicate în jocurile populare, în timp ce procesorul AMD Ryzen 7-4800H este ideal pentru calcularea pretențioasă. SSD NVMe de până la 1 TB pentru încărcarea rapidă a aplicațiilor. Laptopul are și un slot pentru instalarea unei a doua astfel de unități.

afișarea vitezei

Laptopul este oferit cu două opțiuni de afișare, fiecare având o rată mare de reîmprospătare a ecranului și un timp de răspuns scăzut (3 ms). Ecranul WQHD de 165 Hz este incredibil de clar, iar pentru sporturile profesionale, versiunea cu rata de reîmprospătare de 300 Hz este mai bună. În același timp, tehnologia Adaptive-Sync, implementată în ambele afișaje, face ca imaginea din jocuri să fie mai fină și ajută la scăparea de artefacte vizuale neplăcute, iar cadrul ultra-subțire nu atrage deloc privirea, permițându-vă să vă focalizați complet. despre ceea ce se întâmplă pe ecran.

TEHNOLOGII MODERNE DE RĂCIRE

Răcirea eficientă implică multe elemente. Pentru a elimina rapid căldura din procesor, se folosește o interfață termică inovatoare - metal lichid. Ventilatoarele Arc Flow cu 84 de lame mișcă mai mult aer, creând în același timp mai puține turbulențe. Fluxul de aer trece prin până la patru radiatoare și este expulzat în exterior prin orificiile de ventilație poziționate optim. Toate acestea permit funcției ROG Boost să accelereze placa grafică în modul Turbo și, de asemenea, oferă utilizatorului posibilitatea de a overclock în continuare atât GPU-ul, cât și CPU.

SUNET CRISTAL CLAR

Sistemul de difuzoare încorporat al laptopului este format din două difuzoare amplificate inteligent, îndreptate direct către utilizator. Când conectați căști, va crea un efect de sunet fantastic pe 5.1.2 canale, alimentat de tehnologia Dolby Atmos și vă va permite să vă cufundați pe deplin în ceea ce se întâmplă pe ecran. Tehnologia bidirecțională inteligentă de reducere a zgomotului este utilizată pentru a îmbunătăți calitatea comunicației vocale.

ENERGIE NEUTILIZABILĂ

Laptopul este alimentat de o baterie de 90 Wh pentru o viață lungă a bateriei. Când este epuizat, reîncărcarea va fi posibilă nu numai de la o priză electrică, ci și de la baterii externe compatibile prin conectorul USB-C. Pe lângă încărcătorul standard, puteți folosi o versiune compactă cu conector USB-C și o putere de până la 100 W, care este potrivită atât pentru laptop, cât și pentru smartphone în timpul călătoriilor.

BATĂ LA GOALĂ!

Tastatura durabilă și de înaltă precizie, proiectată în stilul modelelor externe convenționale, are un aspect optimizat și cinci taste rapide pentru funcțiile utilizate frecvent. Iluminarea de fundal tastă cu tastă vă permite să evidențiați comenzile rapide importante de la tastatură. Resursa comutatoarelor cu taste este de peste 20 de milioane de apăsări de taste.

ILUMINARE SINCRONIZATA

Reduceți luminile și acest laptop va deveni în centrul atenției cu iluminarea de fundal colorată Aura care curge prin marginile transparente ale tastelor. Este completată de o bandă ușoară care încadrează marginile exterioare ale carcasei. Este acceptată iluminarea de fundal opțională tastă cu tastă, ceea ce vă permite să evidențiați comenzile rapide importante de la tastatură. Efectele de culoare și vizuale pot fi sincronizate cu iluminarea altor dispozitive compatibile cu Aura (tehnologia Aura Sync) sau legate de evenimentele din joc.

MODUL FĂRĂ FĂRĂ WI-FI 6

Acest laptop este echipat cu un modul wireless Wi-Fi 6 (802.11ax) de clasă gigabit, care oferă o conexiune de mare viteză cu întârzieri minime, ceea ce este atât de important pentru jocurile online. În plus, tehnologia exclusivă ROG RangeBoost mărește aria de acoperire cu 30% și îmbunătățește stabilitatea semnalului wireless. Esența sa este să selecteze automat din cele patru antene interne perechea care va oferi cel mai bun semnal în condițiile actuale. Modulul wireless este completat de un controler Gigabit Ethernet cu fir, cu o latență și mai mică.

ALEGEREA LĂRGĂ DE INTERFEȚE

Pentru conectarea perifericelor de gaming, laptopul oferă un port USB 3.2 Type-C (cu suport pentru modurile DisplayPort 1.4 și USB Power Delivery) și trei porturi USB 3.2 Gen1 Type-A, precum și pentru transmiterea imaginilor 4K (60 Hz) pe un monitor extern. sau televizor, există interfață HDMI 2.0b. Pentru a preveni încurcarea cablurilor la îndemână, conectorii principali sunt amplasați în partea din spate a carcasei.

<