Design practic. Paletă bogată de culori

Designul Samsung Galaxy S20 FE merită o atenție deosebită: liniile netede și marginile rotunjite ale corpului se potrivesc perfect cu textura mată a panoului din spate. Alegeți dintre șase culori disponibile pentru a se potrivi cu smartphone-ul la stilul și gustul dvs.

Noua calitate a imaginii

Ecranul de 6,5 inchi FullHD+ Infinity-O Super AMOLED vă deschide noi perspective și oportunități de a crea, de a lucra și de a vă juca. Bucurați-vă de videoclipuri realiste și clare, jucați jocuri moderne captivante, înregistrați videoclipuri și discutați pe un ecran practic fără margini, cu o decupare mică pentru camera frontală.

Există o cameră pentru fiecare sarcină

Camera principală de 12 megapixeli face fotografii clare și lucrate până la cel mai mic detaliu, realizate în diferite niveluri de lumină. Camera cu unghi ultra-larg de 12 MP va face o treabă grozavă cu fotografii panoramice. Pentru prim-planuri, utilizați teleobiectivul de 8MP cu zoom optic 3x. Distribuiți selfie-uri vibrante și vibrante capturate cu camera frontală de 32 MP.

Fiecare detaliu contează

Apropiați-vă de subiecții îndepărtați și capturați fotografii în prim-plan clare și detaliate, cu rezoluție ultra-înaltă ZOOM SPATIAL de 30x și zoom optic de 3x.

Fotografiile nocturne sunt la fel de strălucitoare ca ziua

Tehnologia avansată Dual Pixel vă permite să faceți fotografii de noapte uimitoare. Datorită pixelilor mai mari și tehnologiei AI, Samsung Galaxy S20 FE adaugă mai multă lumină cadrului și face o serie de fotografii pentru a le combina într-una singură și a obține o fotografie de noapte clară și luminoasă.

Modul un singur cadru

Activați modul de fotografiere „Single shot” și apăsați butonul camerei timp de 15 secunde. Samsung Galaxy S20 FE va procesa singur clipul scurt capturat și va plasa o serie de fotografii și videoclipuri minunate în galerie pentru a păstra impresiile strălucitoare ale evenimentului luminos.

Fiecare selfie merită titlul de cel mai bun

Orice fotografie sau videoclip pentru selfie realizat cu camera selfie Samsung Galaxy S20 FE vă va încânta cu cele mai înalte detalii și claritate. Captați fotografii uimitoare pe care doriți să le împărtășiți prietenilor și deveniți vedeta transmisiunilor live cu camera profesională pentru selfie de 32 MP.

30 de minute de reîncărcare durează toată ziua

Cu doar 30 de minute de reîncărcare înainte de a părăsi casa, iar Samsung Galaxy S20 FE va reîncărca bateria cu 50%, astfel încât să poți ține pasul cu ritmul obișnuit de viață. Sistemul inteligent de management al energiei optimizează aplicațiile și funcțiile, astfel încât o singură încărcare a bateriei de 4500 mAh să reziste o zi întreagă de utilizare a smartphone-ului.