RoboRock pentru o curățenie perfectă în casă

Aspirator robot Aspiratorul RoboRock S6 este conceput pentru curățarea eficientă și de înaltă calitate a spațiilor de până la 250 mp. Aspiratorul este echipat cu trei procesoare avansate și 14 senzori inovatori care îi ghidează cu succes activitatea, ajutându-vă să efectuați curățarea uscată și umedă și să obțineți rezultate excelente.

Foto 1 Aspirator RoboRock S6

Cartografiere rapidă și precisă

LDS de înaltă precizie - senzorul din turela aspiratorului scanează rapid camera, tehnologia originală Map Management 3.0 creează o hartă virtuală pentru a crea cel mai productiv regim de curățare.

Foto 2 Aspirator RoboRock S6

Funcționare silențioasă

Aspiratorul RoboRock S6 a redus nivelul de zgomot cu aproape jumătate (până la 40 dB) comparativ cu modelele din generația anterioară. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea unui motor mai mic, precum și a filtrelor de aer cu reducerea zgomotului.

Foto 3 Aspirator RoboRock S6

Managementul muncii

Dacă bateria scade sub minimul setat, aspiratorul RoboRock S6 va lua automat ruta cea mai scurtă către stația de andocare, amintindu-și de unde a rămas. După completarea încărcării, aspiratorul se va întoarce acolo pentru a continua curățarea.

Foto 4 Aspirator RoboRock S6

Curățare umedă

Pentru a efectua curățarea umedă în casă, trebuie să instalați un rezervor de apă și o duză cu o cârpă din microfibră. Reglarea precisă a alimentării cu apă asigură rezultate excelente de curățare. Când aspiratorul se oprește, alimentarea cu apă a cârpei se oprește automat.

Foto 5 Aspirator RoboRock S6

Aspirație puternică. Permeabilitate îmbunătățită

Puterea de aspirare a aspiratorului RoboRock S6 ajunge la 2000 Pa, ceea ce va fi suficient pentru a îndepărta praful, nisipul, precum și resturile mai mari (orez, cereale etc.). Aspiratorul este echipat cu roti mari care depasesc cu usurinta obstacolele de pana la 2 cm inaltime.

Foto 6 Aspirator RoboRock S6

Perie turbo

Aspiratorul RoboRock S6 este echipat cu o perie turbo principala care indeparteaza eficient si rapid resturile de pe diverse suprafete datorita perilor flexibili si elastici din nailon. Puteți îndepărta și dezasambla peria pentru a curăța și îndepărta părul și părul animalelor de companie.

Foto 7 Aspirator RoboRock S6
Foto 8 Aspirator RoboRock S6

Autonomie mare

Aspiratorul RoboRock S6 are o baterie litiu-ion de 5200 mAh care va permite robotului să curețe timp de 2,5 ore. În acest timp, aspiratorul poate curăța până la 250 de metri pătrați. Când nivelul de încărcare scade, aspiratorul va merge la stația de andocare pentru reîncărcare, care va dura 150 - 180 de minute.