Roborock_S55_max

Performanță de curățare de neegalat

Aspiratorul robot inteligent Roborock S55 max este echipat cu un set de senzori si senzori moderni care ii fac munca cat mai calitativa si eficienta. Aspiratorul efectueaza curatenie uscata si umeda in casa. Datorită unei baterii încăpătoare, este capabil să funcționeze fără reîncărcare timp de aproximativ două ore și să curețe până la 250 de metri pătrați în acest timp. zonă.

Roborock_S55_max

Curățare umedă

Pentru ca aspiratorul să înceapă curățarea umedă, trebuie să aveți grijă de prezența apei în recipient și nu trebuie să întoarceți aspiratorul pentru a-l umple, ci doar trageți recipientul în sine. Apa din recipient intră în duza din microfibră și o umezește într-o asemenea cantitate pentru a asigura o curățare umedă de înaltă calitate. Dupa curatare, aspiratorul nu lasa pete umede sau dungi pe podea.

Roborock_S55_max

Cartografiere inteligentă

Senzorul LDS de înaltă precizie situat în turela aspiratorului se rotește și măsoară distanța până la obiectele din cameră, după care sistemul avansat SLAM construiește o hartă în timp real a camerei, astfel încât Roborock S55 max să poată dezvolta cel mai bun traseu de curatenie.

Controlul smartphone-ului

Gestionați procesul de curățare de la distanță. Selectați o zonă prioritară pentru curățare pe hartă, iar aspiratorul va curăța zona pe care ați specificat-o. Folosind aplicația, dă instrucțiuni robotului tău asistent, pe care acesta le va urma cu strictețe. Instalați un perete virtual pe harta casei, dincolo de care aspiratorul nu va pătrunde.

Roborock_S55_max
Roborock_S55_max

Performanță și debit îmbunătățite

Motorul fără perii de ultimă generație generează o forță puternică pentru a face Roborock S55 max să curețe mai mult decât praful și resturile fine. Aspiratorul aspiră eficient orezul, cerealele și chiar bile mici de metal, lăsând în urmă o cameră curată. Rotile marite manevrabile depasesc cu usurinta orice obstacol de pana la 2 cm inaltime.

Roborock_S55_max

Curatenie perfecta in casa

Datorită periilor principale și laterale, Roborock S55 max ridică toate resturile chiar și din colțuri și în locuri atât de problematice precum sub mobilierul cu picioare sau lângă plinte. Peria laterală este întotdeauna pe partea laterală a peretelui și mută toate resturile care ajung în calea către orificiul de aspirație. Peria principală are un design special de peri în formă de V, care este conceput pentru a curăța eficient părul și lâna de pe podea și pentru a exclude posibilitatea căderii acestora în aspirator.

Roborock_S55_max
Roborock_S55_max

Baterie puternică - autonomie ridicată

Bateria incorporata litiu-ion cu o capacitate de 5200 mAh permite aspiratorului sa functioneze in modul standard pana la doua ore fara a se reincarca, timp in care aspiratorul poate curata o camera de pana la 250 de metri patrati. În cazul în care nivelul de încărcare scade la unul critic, Roborock S55 max va merge la stația de andocare pentru reîncărcare singur.

Moduri de operare

Aspiratorul are patru moduri principale de funcționare: silențios, echilibrat, turbo și maxim. Alegeți modul cel mai potrivit în funcție de tipul de suprafață și de gradul de contaminare. În mod implicit, aspiratorul funcționează în modul echilibrat.

Senzori pentru funcționare în siguranță

Sistemul de senzori controlează mișcările aspiratorului și îl împiedică să se ciocnească de obiecte din cameră sau să cadă pe scări. Senzorul de încărcare monitorizează nivelul de încărcare și trimite aspiratorul să se reîncarce la timp.

Roborock_S55_max