Fierul de călcat Tefal Smart Protect Plus: 100% sigur pentru toate tipurile de țesături, fără a le arde

Echipat cu Tehnologia Smart Temp, fierul de călcat Tefal Smart Protect Plus oferă combinația perfectă dintre temperatură și abur pentru a proteja țesăturile.

Fierul nu are nevoie de nicio ajustare, acesta fiind deja setat astfel încât să ofere rezultate optime indiferent de tipul de țesătură, de la cele delicate la cele greu de călcat.

Noua talpă Durilium AirGlide® asigură cea mai bună alunecare* și rezultate eficiente datorită orificiilor active de la vârf, lateral și din centrul tălpii, obținand astfel o difuzie maximă a aburului.

Funcția Antipicurare îți va păstra țesăturile curate, fără pete, în timp ce Funcția de Oprire Automată garantează siguranță sporită.

Modul Eco te va ajuta să economisești până la 20% mai multe energie electrică.

1 setare pentru toate țesăturile

Tehnologia Smart Temp oferă combinația perfectă între temperatură și fluxul de abur pentru o călcare eficientă pentru toate tipurile de țesături.

Putere de 2800 W

Aceasta este ideală pentru sesiuni de călcat zilnice, oferind o încălzire rapidă și performanțe de top de fiecare dată.

Rezultate eficiente

Aburul variabil de până la 40 g/min oferă sesiuni de călcat eficiente și rezultate perfecte într-un timp scurt.

Jet de abur puternic

Jetul de abur de până la 260 g/min este ideal pentru a îndepărta până și cele mai dificile cute.

Igienizare

Combinația dintre căldură generată de talpa fierului și aburul ajută la eliminarea până la 99.9% a bacteriilor pentru o igienă îmbunătățită.

Funcție de Oprire Automată

Fierul de călcat se va opri automat după 8 minute de nefolosință cand este lăsat în poziția verticală și după 30 de secunde dacă este lăsat nemișcat în poziție orizontală.

Difuzie optimă a aburului

Talpa Durilium AirGlide dispune de orificii active pentru o difuzie optimă a aburului, cu 30% mai multe orificii față de generația anterioară UltraGliss, asigurând astfel rezultate perfecte.

Talpă de înaltă calitate

Noua talpă Durilium AriGlide oferă cea mai bună alunecare de la Tefal și performanțe impresionante datorită tehnologiei patentate.

Modul Eco

Acesta reduce consumul de energie electrică cu până la 20%, pentru a proteja mediul înconjurător și a reduce costurile de exploatare.

Abur vertical

Este ușor să calci țesăturile delicate și de mari dimensiuni datorită aburului vertical, ideal pentru a îndepărta cutele de pe costume și chiar perdele.

Performanțe de lungă durată

Talpa rezistentă la zgârieturi oferă performanțe de lungă durată.

Igienizeaza tesaturile din locuinta

Elimina pana la 99%99 din virusuri, bacterii sau germeni cu ajutorul puterii naturale a aburului.