Fierul de călcat cu abur Tefal UltraGliss Anti-Calc Plus: Rezultate perfecte, performanță de lungă durată

Fierul de călcat Tefal UltraGliss Anti-Calc Plus oferă sesiuni de călcat ușoare în fiecare zi, rezultate perfecte și performanțe de lungă durată.

Colectorul exclusiv de calcar detașabil oferă o întreținere ușoară și performanțe de lungă durată, în timp ce talpa Durilium AirGlide este rezistentă la zgârieturi și beneficiază de orificii pe întreaga sa suprafață pentru o difuzie optimă a aburului.

Puterea de 2800 W oferă o încălzire rapidă, iar funcția de Oprire Automată este ideală pentru o utilizare zilnică în siguranță.

Aburului variabile de până la 50 g/min garantează sesiuni de călcat eficiente, în timp ce jetul de abur puternic de până la 260 g/min îndepărtează până și cele mai dificile cute.

Performanțe de lungă durată

Colectorul exclusiv de calcar este detașabil și oferă o întreținere și curățare ușoară pentru a păstra performanțele de top ale fierului de călcat.

Putere de 2800 W

Aceasta este ideală pentru sesiuni de călcat zilnice, oferind o încălzire rapidă și performanțe de top de fiecare dată.

Rezultate eficiente

Aburul variabil de până la 50 g/min oferă sesiuni de călcat eficiente și rezultate perfecte într-un timp scurt.

Jet de abur puternic

Jetul de abur de până la 260 g/min este ideal pentru a îndepărta până și cele mai dificile cute.

Funcție de Oprire Automată

Fierul de călcat se va opri automat după 8 minute de nefolosință cand este lăsat în poziția verticală și după 30 de secunde dacă este lăsat nemișcat în poziție orizontală.

Difuzie optimă a aburului

Talpa Durilium AirGlide dispune de orificii active pentru o difuzie optimă a aburului, cu 30% mai multe orificii față de generația anterioară UltraGliss, asigurând astfel rezultate perfecte.

Talpă de înaltă calitate

Noua talpă Durilium AriGlide oferă cea mai bună alunecare de la Tefal și performanțe impresionante datorită tehnologiei patentate.

Modul Eco

Acesta reduce consumul de energie electrică cu până la 20%, pentru a proteja mediul înconjurător și a reduce costurile de exploatare.

Vârf profilat

Acesta are o forma specială pentru a călca cu ușurință zonele greu accesibile precum cele din jurul nasturilor.

Abur vertical

Este ușor să calci țesăturile delicate și de mari dimensiuni datorită aburului vertical, ideal pentru a îndepărta cutele de pe costume și chiar perdele.

Performanțe de lungă durată

Talpa rezistentă la zgârieturi oferă performanțe de lungă durată.

Igienizeaza tesaturile din locuinta

Elimina pana la 99%99 din virusuri, bacterii sau germeni cu ajutorul puterii naturale a aburului.