Acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la produsele de copt coapte în mod neuniform, deoarece cuptorul Hansa BOEWS694077 este echipat cu funcția Soft Steam, care îi va oferi gustul și structura perfecte. O gamă largă de temperaturi, tăvi XXL și un volum de cuptor de 77 de litri vă vor permite să gătiți mai multe feluri de mâncare în același timp, iar datorită culorii albe clasice, cuptorul va arăta armonios în orice interior.


Funcția Steam (SoftSteam)

Funcția Soft Steam vă permite să coaceți cu abur. Doar adăugați puțină apă în tava de scurgere din partea de jos a cuptorului. Umiditatea ridicată contribuie la o creștere mai bună și mai uniformă a aluatului. Această funcție este, de asemenea, ideală pentru reîncălzirea alimentelor, menținându-le suculente.


BakingPro System

Mâncarea perfectă nu este doar rezultatul unor bune abilități culinare, ci și cuptorul potrivit! Cu noul sistem BakingPro ™ în cuptoarele Hansa, nu trebuie să ne facem griji cu privire la prăjiturile coapte sau la carnea uscată! Datorită distribuției precise și uniforme a căldurii și temperaturii în întreaga cavitate a cuptorului, prăjiturile și plăcintele sunt întotdeauna perfecte în centru și la margini. Cuptorul este acum mai mare decât înainte și are mai multe niveluri pentru a găti mai multe alimente în același timp. Dimensiunea tăvilor de copt și prăjire a crescut, de asemenea, iar ventilatorul actualizat încălzește cuptorul mai repede: 150 ° C în doar 3 minute!




Convecție

Funcția de convecție asigură o distribuție îmbunătățită a căldurii și o circulație constantă a aerului în cuptor. Acest lucru va scurta timpul de gătit și va permite, de asemenea, o coacere mai uniformă și o crustă aurie.



Ușă cu trei geamuri

Datorită învelișului reflectorizant din interiorul ușii, precum și a geamului triplu, am obținut o reducere semnificativă a temperaturii geamului exterior. Acest lucru este valabil mai ales pentru familiile cu copii mici. Acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la micul dvs. explorator de bucătărie.


Iluminatie

Lumina de fundal vă permite să vedeți spațiul interior, pe parcursul întregului proces de gătit, fără a deschide ușa și a nu lăsa căldura să iasă din camera de lucru.


Rețete pe ușă

Grătarul are o încuietoare de siguranță care îi mărește stabilitatea - acum poate fi scos liber fără teama că mâncarea va cădea.


Raft pentru prăjire

Grătarul are o încuietoare de siguranță care îi mărește stabilitatea - acum poate fi scos liber fără teama că mâncarea va cădea.


Ghidaje pentru tavă cromate

Colierele din oțel inoxidabil facilitează glisarea tăvilor și menținerea lor stabilă. Sunt ușor de îndepărtat și pot fi spălate chiar și în mașina de spălat vase.


Ghidaje telescopice retractabile

Dacă foaia de copt este grea și fierbinte, atunci scoțând-o din cuptor riscați să o scăpați sau să vă ardeți. Cu toate acestea, acest lucru nu se va întâmpla cu șinele telescopice într-un cuptor Hansa. Acestea susțin foaia de copt și tot ce trebuie să faceți este să o scoateți, trăgând-o ușor spre voi. În plus, poți alege singur nivelul la care vrei ghidurile și le depășești cu ușurință.




Ușurința de gestionare

Comutatoarele încastrate pot fi complet ascunse în panoul de control. Acest lucru face mult mai ușor îngrijirea cuptorului și este, de asemenea, mai sigur pentru familiile cu copii. Comutatoarele pot fi ascunse chiar și atunci când cuptorul funcționează! Cu această caracteristică, bucătăria dvs. va arăta modernă și elegantă.

Curatare cu abur Aqualytic

Datorită structurii super-netede a stratului de email, cuptorul poate fi curățat rapid, ușor și eficient. Este suficient să turnați 0,5 apă pe o foaie de copt, setați temperatura la 100 ° C și timpul la 30 de minute. După ce aburul s-a înmuiat și a înmuiat murdăria de pe pereții cuptorului, ștergeți-l cu o cârpă umedă sau un burete, iar suprafața va deveni strălucitoare și curată.

Sticlă ușă detașabilă

Adesea, atunci când este necesar să curățăm cuptorul, ne confruntăm cu o problemă banală: este foarte incomod. Designul ușii cuptorului Hansa vă permite să îndepărtați fără efort geamurile ușii și să le spălați în chiuvetă sau mașină de spălat vase.