Cuptorul electric negru Hansa va deveni un asistent funcțional în bucătăria dvs. Ghidajele telescopice scoase vor împiedica căderea foii de copt, chiar și cu un vas foarte greu. Sistemul de preîncălzire rapidă la 150 ° C în 4 minute vă ajută să vă concentrați asupra gătitului fără a aștepta ca cuptorul să atingă temperatura dorită. Iluminatul interior vă va permite să observați procesul de gătit fără a lăsa căldura să iasă din camera de lucru.

Controlul gazelor

Material de rețea:
fontă

Aprindere automată

Locația panoului de control:
față

Arzător electric (WOK)

Duze suplimentare pentru gaz îmbuteliat

Rafturi robuste din fontă

Suporturile instabile și dificil de curățat nu mai sunt o problemă. Plitele cu gaz Hansa sunt echipate cu ustensile de gătit noi, robuste și durabile din fontă, care se pot spăla în vase. Puteți muta vasele cu încredere, deoarece suporturile rămân în aceeași poziție. Design perfect pentru confort complet în bucătărie.

Autoaprindere încorporată în buton

Gata cu arsurile în zona degetelor după ce ați încercat să aprindeți arzătoarele cu chibrituri sau brichete defecte. Datorită sistemului de autoaprindere integrat în buton, aprinderea arzătoarelor devine extrem de simplă și confortabilă. Totul se poate face cu o singură mână. Apăsați și rotiți butonul pentru a porni plita. Scapă de griji și bucură-te de confortul din bucătărie.