Robotul aspirator inovator AI DEEBOT

Transmisiune video live

Streamingul video la cerere este o nouă caracteristică revoluționară pentru roboții de curățare. Cu el, poți verifica, de exemplu, dacă ai uitat să închizi geamul sau dacă ai lăsat neacoperită apa din duș. Puteți direcționa robotul către anumite locuri din casă și puteți monitoriza starea încăperilor prin intermediul camerei video a robotului din aplicația ECOVACS.

Detectarea eficientă a obstacolelor cu inteligență artificială

Tehnologia optimizată AIVI™ permite robotului să recunoască mai multe obiecte și să depășească obstacolele mai repede, reducând șansa de a rămâne blocat.* În plus, robotul cartografiază obiectele recunoscute anterior, ceea ce îi permite să se adapteze mai bine la caracteristicile unei anumite încăperi și să optimizeze procesul de curatare. Astfel, viteza de recunoaștere crește până la 200%, iar probabilitatea ca robotul să se blocheze este redusă cu 60%.

Noua tehnologie TruMapping

Tehnologia TrueMapping cu sistem de recunoaștere laser D-ToF este o tehnologie de ghidare laser de nouă generație. Acum robotul poate recunoaște obiecte la distanță dublă (până la 10 m) cu o precizie mult mai mare. Echipat cu cei mai avansați algoritmi, DEEBOT OZMO T8 AIVI scanează și cartografiază zona și determină automat cea mai eficientă rută pentru o curățare metodică mai rapidă și mai precisă. În special, familiile care locuiesc în case mari vor beneficia de acest lucru.

Mod personalizat pentru curățare țintită

Poți marca pe harta locuinței tale zonele prioritare care necesită cea mai intensă curățare. Vi se va afișa dimensiunea exactă a zonei de curățare prioritară, permițând robotului să finalizeze sarcina mai precis. Cu funcțiile avansate de curățare a zonelor, puteți redenumi, împărți și îmbina zonele și puteți configura sarcini pentru a viza anumite zone ale casei dvs.

Cartografiere cu mai multe etaje

Robotul poate scana mai multe etaje și poate stoca până la două hărți în memoria încorporată. Totodata robotul adapteaza parametrii de curatare in functie de harta pe care se afla. De asemenea, puteți programa robotul să curețe camere individuale de la fiecare etaj.

Virtual Boundary™ actualizat

Funcția de stabilire a limitelor virtuale va ajuta la menținerea intimității și, în același timp, la menținerea curățeniei în casă. Prin aplicația ECOVACS, puteți seta limite virtuale pentru a limita accesul robotului în anumite zone ale casei dumneavoastră.

Capacitate mare a bateriei

O încărcare a bateriei este suficientă pentru funcționarea autonomă a robotului timp de până la trei ore. (*Folosind puterea de aspirație standard și lucrând pe podea tare.) OZMO curăță cu ușurință încăperile de peste 300 m2. (* Evaluare bazată pe puterea de aspirație standard și pe testele de laborator ECOVACS, valoarea reală poate varia în funcție de spațiul de locuit.)

Aspirator puternic de podea

Sistemul revoluționar de menținere a presiunii Ecovacs crește consumul de energie și asigură o presiune mare de vid în timpul curățării; aceasta îmbunătățește considerabil eficiența curățării. Cu noul sistem OZMO™ PRO, robotul nu doar aspiră și șterge podeaua dintr-o singură mișcare, ci poate, de asemenea, să abordeze petele persistente datorită tamponului de frecat motorizat opțional încorporat care vibrează la frecvență înaltă. În funcție de nevoile individuale, puteți regla debitul de apă prin aplicație, setând patru niveluri diferite de debit de apă.

OTA

Program mereu actualizat. Robotul își descarcă automat propriile actualizări prin aer folosind tehnologia Over The Air. Pur și simplu puteți actualiza aplicația, iar robotul va descărca actualizări sau funcții noi care vor fi imediat disponibile pentru utilizare.