DEEBOT OZMO 950 - asistent inteligent avansat pentru curățenie și confort

DEEBOT OZMO 950 este un robot aspirator cu umplutură ultramodernă de la ECOVACS. Cu un astfel de asistent, curățarea zilnică încetează să fie o povară: podeaua este aspirată și spălată până la strălucire în timp ce vă relaxați sau lucrați. Modelul impresionează plăcut prin designul și funcționalitatea actualizate: profil redus, durata de viață extinsă a bateriei (convenient pentru încăperi mari), capacitatea de a aspira și de a șterge podeaua în același timp.

Caracteristici model:

  • Profil scăzut și performanță de prag ridicat
  • Durată de viață extinsă a bateriei - 5200 mAh
  • Modul MAX+ pentru o eficiență mai mare de curățare
  • Perie principală nou proiectată pentru curățare profundă
  • Funcția de raportare vocală
  • Cartografiere laser actualizată și sistem de navigație Smart Navi 3.0
  • Borduri virtuale pentru diferite tipuri de curățare
  • Tehnologia de control al curățării umede OZMO

Design sofisticat cu umplutură cool

În exterior, noul robot repetă forma rotundă a corpului predecesorilor săi, dar are un corp inferior (înălțime - 93 mm). Astfel de parametri permit dispozitivului să curețe ușor podelele de sub mobilier și baterii. În ciuda dimensiunilor sale compacte, robotul are cea mai puternică putere de aspirație din întreaga linie ECOVACS și, în același timp, funcționează silențios.

Perie turbo în formă de V care absoarbe șocurile

Peria principală a OZMO 950 este realizată din material flexibil pentru a fi cât mai mobilă în contact cu suprafața. Datorită amortizarii suplimentare, perii curăță fiecare fibră a covoarelor cu o calitate înaltă și pătrund până la 4 mm adâncime în rosturile laminatului sau parchetului.

„MAX+” - nou mod de putere extremă

Pentru a elimina poluarea de complexitate crescută, de exemplu, un sac de făină împrăștiat pe covor, nu trebuie să efectuați curățarea manuală. Pentru astfel de cazuri, modul „MAX +” vine în ajutor - puterea de aspirație crește de aproape 3 ori (până la 1500 Pa)! În modul „MAX” cu putere dublă, puterea de aspirare este de 1200 Pa, iar puterea de curățare în modul normal este de 600 Pa.

Navigare inteligentă în cameră Smart NAVI 3.0

Înainte de a începe să se miște, DEEBOT OZMO 950 citește aspectul spațiului camerei folosind senzori speciali și construiește o hartă 3D într-o aplicație proprietară pentru smartphone. Scanarea laser permite robotului să tragă cea mai bună și mai eficientă rută în timp ce curăță întreaga zonă a casei. Folosind datele hărții, puteți seta scenarii individuale de curățare pentru robot, în funcție de nevoile dvs.

 
 

Cartografiere cu mai multe etaje

Funcția actualizată de creare a hărților vă permite acum să salvați și să utilizați mai multe hărți în același timp. Acest lucru simplifică foarte mult controlul robotului dacă locuiți într-o casă unde există mai multe etaje - toate setările individuale sunt citite de robot în funcție de locație. Aparatul identifică independent pe ce etaj se află și începe curățarea suprafețelor, urmând setările hărții corespunzătoare.

Virtual Borders 2.0

Funcția de stabilire a limitelor virtuale în DEEBOT OZMO 950 a fost, de asemenea, îmbunătățită - puteți marca zonele în care nu doriți să lăsați robotul să plece, nu numai în timpul curățării chimice, ci și în timpul ștergerii. O singură mișcare a degetului în aplicație - iar robotul va ocoli colțul camerei în care pisica ta doarme acum dulce.

modul personalizat

Acesta este un mod în care puteți seta manual secvența pentru curățarea camerelor. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să deschideți harta 3D pe smartphone și să marcați zonele prioritare de curățare. Robotul va începe mai întâi să curețe zonele specificate.

Tehnologie explozivă de curățare a podelei OZMO

Nu orice aspirator robot modern poate curăța eficient podeaua. DEEBOT OZMO Pro 950 face acest lucru la cel mai înalt nivel datorită tehnologiei unice de curățare umedă: nivelul de alimentare uniformă cu apă de la rezervor la microfibră are loc printr-o pompă electrică și este controlat de senzori speciali, iar intensitatea poate fi reglată în aplicația. Dacă robotul se oprește, alimentarea cu apă se oprește automat - nu există riscul de dâre și exces de reziduuri lichide pe podea în timpul spălării.

Aspirați și curățați imediat!

Sistemul actualizat al dispozitivului vă permite să efectuați curățarea uscată și umedă în același timp: robotul aspiră, mătură resturile mici și spală imediat zona curățată a podelei. Acționând în acest mod consecvent, asistentul inteligent va aduce curățenia perfectă în jumătate din timp fără ajutorul tău!

 
 

Recunoaște covoarele

În timpul curățării camerelor, DEEBOT OZMO 950 identifică schimbarea pardoselii datorită senzorilor speciali încorporați. Când treceți pe covor, dispozitivul crește automat puterea de aspirație pentru o curățare mai intensivă. Și în procesul de spălare a podelei, aspiratorul trece ușor de-a lungul perimetrului fiecărui covor, fără a-l atinge cu o cârpă umedă.

Baterie întărită și încărcare inteligentă

OZMO 950 este perfect pentru curățarea caselor private și a apartamentelor cu mai multe camere - capacitatea bateriei este de 5200 mAh, ceea ce crește semnificativ durata de viață a bateriei. Nu trebuie să monitorizați nivelul de încărcare - robotul monitorizează în mod independent starea bateriei, întrerupe curățarea dacă este necesar și se întoarce la stația de încărcare, apoi continuă traseul de unde a rămas.

Trecerea obstacolelor de până la 2 cm înălțime

Corpul DEEBOT 950 este proiectat astfel încât robotul să nu se blocheze atunci când intră în contact cu obstacole. Covoarele groase sau pragurile de până la 20 mm înălțime nu reprezintă o piedică! Asistentul inteligent va curăța cu ușurință toate suprafețele, deplasându-se din cameră în cameră în timp ce vă relaxați.

Duză înlocuibilă

Dacă aveți animale de companie acasă, atunci problema curățării zilnice a lânii nu vă va mai lua timp! Pentru a îmbunătăți performanța de curățare și pentru a preveni prinderea părului în peri, puteți înlocui peria principală cu un cap de aspirare directă, care este ideal pentru păr și păr de pe podele dure.

 

Comunicare cu robotul de oriunde în lume

Pentru a profita la maximum de funcționalitatea unui asistent inteligent, instalează aplicația ECOVACS - prin intermediul acesteia poți ține legătura cu robotul și poți corecta acțiunile acestuia de oriunde în lume! Dacă doriți să vă întoarceți într-o casă curată după vacanță - trebuie doar să accesați aplicația și să vă activați robotul prin Internet. De asemenea, vă puteți salva de nevoia de a porni asistentul inteligent și de a seta ora pentru curățarea programată automată.

 
 

Amazon Echo și Google Home

Îți place să organizezi lucrurile printr-un asistent vocal? DEEBOT OZMO 950 se conectează cu ușurință la sistemul dumneavoastră de control vocal prin Amazon Echo sau difuzoare inteligente Google Home! Sincronizați-vă dispozitivele inteligente cu robotul într-un singur sistem și controlați curățarea prin comenzi vocale.

Securitate inteligenta

Pentru a vă deplasa prin apartament, robotul este echipat cu senzori inteligenți anti-cădere și anti-coliziune. Dispozitivul nu se teme de diferențele de înălțime, curăță ușor lângă trepte, simte că se apropie de mobilier sau obiecte de interior, încetinește și curăță ușor suprafața din apropiere.

Raportare vocală

Vrei să știi în ce stadiu este procesul de curățare a apartamentului tău, ce camere au fost deja curățate și unde robotul nu a vizitat încă? Activați funcția de raportare vocală și robotul își va anunța sistematic progresul cu voce tare.

Actualizare OTA „over the air”

Actualizările software sunt lansate periodic pentru a îmbunătăți performanța robotului. Tehnologia Over The Air vă permite să instalați o actualizare prin Wi-fi direct prin intermediul aplicației, fără ajutorul unui specialist din centrul de service.

 

Filtru de aer de înaltă eficiență

În plus, în timp ce curăță camera, DEEBOT OZMO 950 are grijă de sănătate prin curățarea aerului de praf. Aerul trece printr-un sistem de filtrare în trei etape, care reduce semnificativ cantitatea de praf din aer și reduce riscul de alergii.