Devialet Phantom I

Sistemele audio wireless actualizate Phantom I, cu putere crescută și suport pentru perechi stereo.
 

Phantom_I_Black_Lifestyle_2750x400_V2.jpg  


Audio de înaltă rezoluție pe 3 benzi.

Sistemul audio Devialet Phantom I 108 dB este realizat într-o configurație pe 3 benzi - gama medie și cea înaltă sunt gestionate de un difuzor coaxial cu difuzoare din aluminiu, montat în partea frontală a carcasei în formă de ou. Pentru baza de frecvență joasă, există două difuzoare de bas lungi din aluminiu în formă de cupolă, amplasate pe pereții laterali ai carcasei, în fața celuilalt. Lucrând pe principiul pistonului, aceste difuzoare creează Heart Bass Implosion (HBI) - un bas dens și expresiv, perceput nu numai de ureche, ci și de întregul corp.

Interfețe wireless și servicii muzicale.


Pentru integrarea în rețeaua de calculator de acasă, se poate utiliza atât o variantă prin cablu, prin portul Gigabit Ethernet, cât și una wireless, prin Wi-Fi, pentru care Devialet Phantom I 108 dB are un adaptor dual-band 802.11ac (2,4 / 5 GHz). De asemenea, aici este implementat și suportul pentru protocolul wireless Bluetooth versiunea 5.0, ceea ce permite transmiterea directă a muzicii de pe dispozitivele mobile. Există, de asemenea, o intrare optică digitală Toslink, la care se poate conecta, de exemplu, un televizor. Printre funcționalitățile extinse ale rețelei sistemului audio Devialet Phantom I 108 dB, se remarcă suportul pentru Spotify Connect și certificarea Roon Ready, ceea ce permite integrarea difuzorului într-un ecosistem distribuit de Roon și utilizarea uneia dintre cele mai avansate platforme de rețea pentru streaming de muzică.
 
devialet-phantom-gold 01.jpg  

Hardware-ul actualizat - DAC și Procesare Digitală a semnalului îmbunătățită.

Așa cum s-a menționat mai sus, modificările în noua generație de Devialet Phantom au vizat în principal partea de procesare și funcționalitatea rețelei, ceea ce este de așteptat, având în vedere că componentele "digitale" ale tehnologiei moderne sunt cele mai susceptibile de a se defecta. Sistemele audio Devialet Phantom de nouă generație se bazează pe un procesor ARM Cortex-A9 de ultimă generație, cu două nuclee, care funcționează la o frecvență de 1,25 GHz și sunt echipate cu o memorie RAM DDR3-1600 de 512 MB. Pentru a converti audio-ul digital în formă analogică, se utilizează cipul Devialet DAC, capabil să decodeze fluxurile digitale PCM cu parametri de până la 24 biți / 96 kHz. Mai mult decât atât, cipul este integrat în nucleul procesorului Devialet Intelligence folosind tehnologia proprietară Magic Wire, care vă permite să eliminați aproape complet zgomotul digital și distorsiunea sunetului.
 
hd-test-devialet-phantom-i-108-db---nos-photos-des-enceintes-haut-de-gamme (6).jpg  

Aplicația mobilă.


Pentru a controla sistemul audio Devialet Phantom I 108 dB, puteți utiliza aplicația gratuită Devialet App pentru dispozitive mobile, care oferă acces la cea mai completă listă de parametri ai dispozitivului. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitive iOS, cât și pentru Android. Cu toate acestea, dacă preferați metodele mai tradiționale de control, în pachetul Devialet Phantom I vine o telecomandă clasică, Devialet Remote, realizată într-un design neobișnuit.

Design îmbunătățit al telecomenzii.


Caracteristica distinctivă a telecomenzii este reglarea precisă și sensibilă a volumului, realizată pe baza unui microprocesor. Butonul mare de reglare a volumului polizat amintește de o bijuterie, subliniind exclusivitatea sistemului audio Devialet Phantom I în ansamblu. Aceasta este a doua generație a acestei telecomenzi, care a devenit mai compactă și a primit un afișaj informațional pentru afișarea nivelului actual al volumului, modului de funcționare (redare/pauză) și disponibilității actualizărilor. Merită menționat faptul că pentru gama mai mică Phantom II, Devialet nu mai furnizează telecomanda în pachet, dar aceasta poate fi achiziționată separat sau puteți utiliza telecomanda de la Phantom I, dacă o aveți deja.
 
devialet-spark-android-app-36-412x732.png       



Design-ul nu este ca al tuturor.

Devialet Phantom I 108 dB este o sferă alungită netedă cu un volum de 12 litri, având un difuzor vizibil pe suprafața frontală și două drivere de bas vibrând în acord cu muzica de o parte și de alta. În interiorul companiei, acestea sunt numite Heart Bass Implosion, iar aranjamentul special în cutii vidate le face de 4 ori mai puternice și de 6 ori mai compacte decât alte modele similare. Designul poate ridica întrebări; pentru fiecare produs, despre aspectul căruia vă puteți întreba: "Cum arată? Ca un aspirator, un cap de droid tăiat sau un mouse de computer mărit?"- merită un loc în inimile noastre (deși nu întotdeauna în casele noastre).
 
devialet-phantom-gold 21.jpg  


Un dispozitiv Hi-Fi compact.


Cu toate aceste cifre impresionante, una dintre caracteristicile principale ale Devialet Phantom I 108 dB este compactitatea sa - potrivit creatorilor, noul produs nu numai că poate concura cu boxele de podea mari, dar poate și "învinge" multe dintre acestea. În toate versiunile modelelor se utilizează un DAC Texas Instruments PCM1798 (24 biți / 192 kHz), urmat de un amplificator hibrid ADH, pe care Devialet îl instalează în receiverele lor de rețea (Analog Digital Hybrid - semnalul de intrare al tensiunii este amplificat în clasa A, iar cel de curent - în clasa D, cu alte cuvinte, amplificatorul de tensiune este controlat de un amplificator PWM, fiecare având o fază de 90 °). Compania afirmă că tehnologia ADH a permis boxei să sune tare (fiind eficientă, deoarece este de clasă D), dar și clar, deoarece calitatea amplificării este aproape de clasa A. Încă o inovație interesantă în această sistemă are ca scop furnizarea de bas puternic - "Heart Bass Implosion". Driverele de bas cu cupolă sunt plasate de o parte și de alta și sunt cu excursie lungă, iar în cutiile în care sunt montate difuzoarele este creat un vid.
 
devialet-phantom-gold 46.jpg  

Design futurist.


Designul noului produs poate fi numit futurist. Forma carcasei amintește de un butoi și o sferă în același timp, iar materialul folosit pentru fabricarea carcasei este fibra de sticlă, policarbonat și plastic ABS. Este important de menționat că pentru a utiliza difuzoarele în rețea este necesar să achiziționați hub-ul Dialog. Acesta poate conecta până la 24 de difuzoare Phantom simultan, dacă doriți să creați un sistem de sunet multiroom. Există o aplicație specială pentru dispozitivele iOS și Android pentru a controla sistemul. Principalul avantaj al Devialet Phantom I 108 dB - este electronica inovatoare. Ca și în modelul D-Premier, se utilizează un circuit care combină principiile funcționării amplificatoarelor de clasă A și D. Clasa A oferă un sunet de calitate la putere scăzută, clasa D demonstrează puterea. Teoretic, ar trebui să fie un parteneriat ideal. În plus, inginerii Devialet au reușit să încorporeze întreaga electronică într-o carcasă Phantom de 12 litri.

Tehnologii de procesare a sunetului.


ADH Intelligence inventat de Devialet este o tehnologie care reunește cu succes rafinamentul amplificării analogice (clasa A) și puterea și compactitatea amplificării digitale (clasa D) pentru prima dată în lume. Această tehnologie este de asemenea utilizată în seria Expert de la Devialet, redând semnalul audio cu claritate și transparență absolută. Tehnologia ACE® a definit conceptul de formă sferică a Phantom, creată inspirându-se din sfera Olson - forma acustică perfectă. Această formă este ideală pentru redarea sunetului și pentru răspândirea sa liniară în toate direcțiile. Phantom are o arhitectură acustică excelentă pentru emisia omnidirecțională a sunetului, cu un sunet uniform indiferent de unghiul de ascultare și fără difracție a sunetului pe suprafața sa. Datorită platformei EVO, sistemul dvs. devine mai bun în fiecare zi, fără a fi necesare acțiuni din partea dvs. chiar și după instalarea acasă, Phantom continuă să se actualizeze gratuit, îmbunătățind gestionarea internă și îmbunătățind constant caracteristicile. Pentru că Devialet acționează practic împotriva depășirii.

  

Accesorii suplimentare.


Stativul de podea Tree ridică Phantom la o înălțime ideală pentru ascultarea de către adevărații cunoscători ai muzicii. Ca o continuare a lui Phantom, Tree oferă cele mai optime condiții de lucru. O creație unică: Tree - rezultatul încrustării atente a unei coloane de aluminiu super-rezistente cu frasin alb natural. Tree este un suport extrem de stabil, fabricat prin turnare din cele mai bune aliaje de aluminiu. Designul minimalist ascunde toate cablurile necesare pentru Phantom. Încântă privirea: Phantom este stabil pe Tree, fiind perceput estetic ca un întreg unitar. Fabricat în Franța.
 
devialet-phantom-gold 64.jpg         

Treepod este un trepied special cu o bază turnată din aluminiu și trei suporturi din lemn de fag care ies din ea. "Picioarele" din lemn sunt realizate și lustruite manual. Baza turnată este o continuare perfectă a formei corpului Phantom, creând o armonie unică între ele. Producătorul descrie această noutate ca fiind combinația perfectă între formă, funcționalitate și tehnologie.
 
Phantom_2_original.jpg          

Suportul de perete Gecko este o creație incredibilă a artei ingineriei. Designul minimalist garantează precizie, siguranță și stabilitate perfectă pentru Phantom. Cu ajutorul acestui dispozitiv elegant, Phantom poate fi fixat în siguranță pe perete. Este fabricat din aluminiu turnat alb pudrat cu acoperire mată. Gecko poate fi fixat pe peretele dvs. în câteva minute și poate fi reglat în orizontală cu o precizie maximă (în limitele ± 45°). Aceasta asigură o calitate optimă de redare. Modalitate ideală pentru integrarea Phantom - discreta și sigură.
 
 push_accessories_7.jpg


Matricea difuzoarelor.


Chiar și un singur difuzor Phantom sună incredibil de tare și de calitativ. Cu toate acestea, producătorul oferă posibilitatea de a combina de la 2 la 24 de sisteme acustice cu ajutorul unui hub proprietar. Cu o astfel de combinație, veți putea nu numai să creați un cinema la domiciliu, dar și să plasați difuzoarele în diferite camere, pentru a vă bucura de muzică în orice loc din casă sau apartament prin conexiunea wireless Wi-Fi.